23 jadalne bukiety, które będą idealnym prezentem dla każdego łasucha

Kwiaty szybko więdną, a jedzenie przynajmniej zostaje na dłużej w żołądku. Te bukiety robią furorę!

Obrazek
Ewa

#1 Dla fana pączków

Obrazek

#2 A może frytki do tego?

Obrazek

#3 Czy mamy tutaj fanów KFC?

Obrazek

#4 I obiad, i deser

Obrazek

#5 No bo kto nie kocha czekolady?

Obrazek

#6 Tradycja i nowoczesność w jednym

Obrazek

#7 Idealny zestaw na jesień

Obrazek

#8 Najlepszy wybór dla fana orzechów

Obrazek

#9 Poproszę o taki bukiet na urodziny!

Obrazek

#10 Na bogato!

Obrazek

#11 Kiedy żółty jest kolorem przewodnim imprezy

Obrazek

#12 Kiedy jubilat lubi na ostro

Obrazek

#13 Pomidorowe love

Obrazek

#14 I weź tutaj gryza

Obrazek

#15 Kiedy Twoja przyjaciółka kocha nuggetsy

Obrazek

#16 Idealny na walentynki i na rocznicę!

Obrazek

#17 Nic więcej do szczęścia nie trzeba

Obrazek

#18 Połączenie idealne

Obrazek

#19 Chyba ktoś tu jest fanem czekoladek

Obrazek

#20 Kiedy najbardziej na świecie kochasz ziemniaczki

Obrazek

#21 Słodko i uroczo

Obrazek

#22 Każdy kocha świeże owoce

Obrazek

#23 Dla miłośnika japońskiej kuchni

Obrazek
Wybrane dla Ciebie
Nie gotuję brukselki w wodzie. Wychodzi delikatniejsza, a jej zapach nie przypomina koszmaru z przedszkola
Nie gotuję brukselki w wodzie. Wychodzi delikatniejsza, a jej zapach nie przypomina koszmaru z przedszkola
Polska zupa uznana za jedną z najgorszych na świecie. W Poznaniu zjesz na 11 listopada
Polska zupa uznana za jedną z najgorszych na świecie. W Poznaniu zjesz na 11 listopada
Tak upieczesz najlepszą wołowinę. Wielu zapomina o ostatnim kroku
Tak upieczesz najlepszą wołowinę. Wielu zapomina o ostatnim kroku
Na 1 listopada przygotuję na wystawny obiad. Mięso jest delikatne, miękkie i zachowuje soczystość
Na 1 listopada przygotuję na wystawny obiad. Mięso jest delikatne, miękkie i zachowuje soczystość
Zamiast zawijać pół dnia, robię takie kotleciki i zalewam sosem. Na Wszystkich Świętych zachwycają każdego
Zamiast zawijać pół dnia, robię takie kotleciki i zalewam sosem. Na Wszystkich Świętych zachwycają każdego
Dzień wcześniej robię aromatyczny gulasz. Na Wszystkich Świętych tylko odgrzewam po przyjściu z cmentarza
Dzień wcześniej robię aromatyczny gulasz. Na Wszystkich Świętych tylko odgrzewam po przyjściu z cmentarza
Ten grzyb rośnie, gdy wszystkie inne się kończą. Jest naprawdę smaczny, a mimo to mało kto go zna
Ten grzyb rośnie, gdy wszystkie inne się kończą. Jest naprawdę smaczny, a mimo to mało kto go zna
Grzybiarze je pomijają. W pierogach lepsze niż podgrzybki
Grzybiarze je pomijają. W pierogach lepsze niż podgrzybki
Nie daj się skusić na kolor, bo skład cię odstraszy. Jesienią kupuj tylko takie suszone owoce
Nie daj się skusić na kolor, bo skład cię odstraszy. Jesienią kupuj tylko takie suszone owoce
W PRL-u rodzice wpychali je nam prosto z wody. Ja robię w pysznej wersji i wszyscy zajadają już ze smakiem
W PRL-u rodzice wpychali je nam prosto z wody. Ja robię w pysznej wersji i wszyscy zajadają już ze smakiem
Dodaj do pomidorówki pod koniec gotowania. Smak będzie pełniejszy, a jej konsystencja aksamitna i delikatna
Dodaj do pomidorówki pod koniec gotowania. Smak będzie pełniejszy, a jej konsystencja aksamitna i delikatna
Zalej jabłka tym płynem. Nie ściemnieją nawet po długich godzinach w śniadaniówce
Zalej jabłka tym płynem. Nie ściemnieją nawet po długich godzinach w śniadaniówce