15 jedzeniowych dowodów na to, że szaleńcy żyją wśród nas. Zaliczasz się do nich?

Ile szalonych punktów zaliczasz do swojej listy? W końcu nikt z nas nie jest idealny ;)

Obrazek
Ewa

#1 Nóż i widelec do pizzy

Obrazek

#2 Halo? Policja?

Obrazek

#3 Za to już powinno być dożywocie

Obrazek

#4 Dlaczego?

Obrazek

#5 Nocny atak na ciasto?

Obrazek

#6 Jak można tak zostawić pączki?

Obrazek

#7 Lody je się od brzegów, koniec kropka!

Obrazek

#8 Ktoś zjadł bagietki do połowy i odłożył do koszyka

Obrazek

#9 "Weź gryza"- no i wziął

Obrazek

#10 Ok, w ten sposób

Obrazek

#11 Znaleźć i torturować

Obrazek

#12 Jak do tego doszło?

Obrazek

#13 Pod żadnym pozorem nie odkładaj mokrej łyżeczki!

Obrazek

#14 I jeszcze się tym chwali!

Obrazek

#15 Mam nadzieję, że zrobił to jubilat

Obrazek

Wybrane dla Ciebie

Syp do kawy zamiast białego cukru. Będzie słodka, ale znacznie zdrowsza
Syp do kawy zamiast białego cukru. Będzie słodka, ale znacznie zdrowsza
Te krokiety smakują mi bardziej niż z kapustą. Leśny farsz bije inne na głowę
Te krokiety smakują mi bardziej niż z kapustą. Leśny farsz bije inne na głowę
W Poznaniu robią kompot z korbola na zimę. Najlepszy jest po 3 miesiącach
W Poznaniu robią kompot z korbola na zimę. Najlepszy jest po 3 miesiącach
Wsyp na patelnię, zanim wlejesz olej. Nie będzie pryskać podczas smażenia
Wsyp na patelnię, zanim wlejesz olej. Nie będzie pryskać podczas smażenia
Dolej do zupy dyniowej. Mocno podkręci jej smak i nie będzie mdła
Dolej do zupy dyniowej. Mocno podkręci jej smak i nie będzie mdła
Bułgarzy jedzą na śniadanie. Podobną breję robiło się w PRL-u
Bułgarzy jedzą na śniadanie. Podobną breję robiło się w PRL-u
Najlepszy przepis na kopytka. Dzięki odpowiedniej proporcji składników wychodzą mięciutkie jak gąbeczka
Najlepszy przepis na kopytka. Dzięki odpowiedniej proporcji składników wychodzą mięciutkie jak gąbeczka
Dodaję 1 łyżkę, aby się nie sklejały. Zobaczyłam, jak robią to w restauracji
Dodaję 1 łyżkę, aby się nie sklejały. Zobaczyłam, jak robią to w restauracji
Koleżanka z Włoch zrobiła peperonatę. Tak aromatycznego gulaszu dawno nie jadłam
Koleżanka z Włoch zrobiła peperonatę. Tak aromatycznego gulaszu dawno nie jadłam
Takich grzybów nie susz pod żadnym pozorem. Mogą zamienić się w truciznę
Takich grzybów nie susz pod żadnym pozorem. Mogą zamienić się w truciznę
Smakuje jak w szkolnej stołówce. Znajoma kucharka zdradziła, jak gotowało się pomidorówkę
Smakuje jak w szkolnej stołówce. Znajoma kucharka zdradziła, jak gotowało się pomidorówkę
Za każdym razem dodaję do kotletów mielonych. Wychodzą mięciutkie i soczyste jak w mlecznym barze
Za każdym razem dodaję do kotletów mielonych. Wychodzą mięciutkie i soczyste jak w mlecznym barze