Kinga Preis schudła 18 kilogramów. Wszystko dzięki temu pysznemu koktajlowi

Prosty koktajl odchudzający to bomba zdrowia i porządna dawka witamin. Połączenie tych składników to sekret idealnej sylwetki Kingi Preis.

Odchudzający koktajl Kingi Preis- Pyszności/ źródło: Canva, InstagramOdchudzający koktajl Kingi Preis- Pyszności/ źródło: Canva, Instagram
Ewa

Zdrowy koktajl witaminowy

Koktajle i świeże soki to świetne źródło witamin i minerałów, które korzystnie wpływają na nasz organizm. Koktajle odchudzające zwykle zawierają składniki, które pomagają zwiększyć metabolizm i zmniejszyć łaknienie. Świetnie sprawdzają się, gdy nasze ciało domaga się lekkiego i świeżego jedzenia, więc dobrze sięgać po nie na przełomie zimy i wiosny.

Jedną z fanek owocowo-warzywnych koktajlów jest Kinga Preis. Aktorka zachwyca swoją metamorfozą i zgrabną sylwetką. Artystka wprowadziła szereg zmian do swojego życia: zrezygnowała z papierosów i zadbała o to, aby w jej jadłospisie znalazły się pełnowartościowe i pożywne posiłki. Jednym z jej sekretów są właśnie soki, powstające z połączenia warzyw i owoców. Delikatnie wypełniają żołądek, dając uczucie sytości bez poczucia ciężkości.

Dieta sokowa

Dieta sokowa, znana również jako sokoterapia, to dieta oparta na spożywaniu soków z owoców i warzyw. W diecie sokowej zwykle spożywa się tylko świeżo wyciśnięte soki, a nie stałe pokarmy. Jednak jest to dieta o niskiej zawartości błonnika i białka, co może prowadzić do uczucia głodu i utraty masy mięśniowej. Ponadto dieta sokowa może nie dostarczać wystarczającej ilości niektórych składników odżywczych, takich jak białka, tłuszcze i węglowodany. Przed rozpoczęciem diety sokowej, ważne jest skonsultowanie się z lekarzem lub dietetykiem, aby upewnić się, że dieta jest odpowiednia dla twojego organizmu.

Koktajl odchudzający Kingi Preis

Składniki:

  • 1 duży burak lub 2 średnie
  • 2 marchewki
  • 1 jabłko

Sposób przygotowania:

Buraka obierz ze skórki i wyciśnij z niego sok w sokowirówce. Przelej do szklanki i odstaw do lodówki na pół godziny. Dzięki temu odgazuje się i będzie łagodniejszy dla naszego żołądka. Po tym czasie obierz marchewki oraz jabłko i wyciśnij ich sok. Połącz sok warzywny z owocowymi i wypij ze smakiem.

Przepis na kolorowe, wiosenne soki znajdziesz na naszym kanale YouTube

Wybrane dla Ciebie
Płatki owsiane nie dla każdego. Oto kto powinien z nich zrezygnować
Płatki owsiane nie dla każdego. Oto kto powinien z nich zrezygnować
Gessler sypie do kopytek. Wychodzą puszyste jak chmurka
Gessler sypie do kopytek. Wychodzą puszyste jak chmurka
Wcale nie z łososia, lecz z innej ryby robię farsz do jajek. Każdego skuszą
Wcale nie z łososia, lecz z innej ryby robię farsz do jajek. Każdego skuszą
Mówi się o nich "ubogie kotlety", ale są smaczne. Zrobisz je za grosze
Mówi się o nich "ubogie kotlety", ale są smaczne. Zrobisz je za grosze
Dodaj łyżkę do marynaty. Mięso będzie kruche jak nigdy wcześniej
Dodaj łyżkę do marynaty. Mięso będzie kruche jak nigdy wcześniej
Buraczki zasmażane zawsze robię z tym dodatkiem. Są smaczniejsze i zdrowsze
Buraczki zasmażane zawsze robię z tym dodatkiem. Są smaczniejsze i zdrowsze
Te produkty mogą zastąpić masło. Nadają odpowiednią konsystencję daniom i chrupkość wypiekom
Te produkty mogą zastąpić masło. Nadają odpowiednią konsystencję daniom i chrupkość wypiekom
Wiele osób kupuje taką białą kiełbasę. Nie każdy wie, czy należy ją gotować
Wiele osób kupuje taką białą kiełbasę. Nie każdy wie, czy należy ją gotować
Na Wszystkich Świętych robię dużą miskę. Ta sałatka znika szybciej ze stołu niż jarzynowa
Na Wszystkich Świętych robię dużą miskę. Ta sałatka znika szybciej ze stołu niż jarzynowa
Biorę serek wiejski, jajka i banana. Po chwili mam placki, które rozpływają się w ustach
Biorę serek wiejski, jajka i banana. Po chwili mam placki, które rozpływają się w ustach
Gołąbki bez zawijania przygotowuję z taką kaszą. Nie narobię się, a jest co jeść przez 2 dni
Gołąbki bez zawijania przygotowuję z taką kaszą. Nie narobię się, a jest co jeść przez 2 dni
Mizerię po azjatycku robię przez cały rok. Bardziej chrupiącej nie jadłam nigdy wcześniej
Mizerię po azjatycku robię przez cały rok. Bardziej chrupiącej nie jadłam nigdy wcześniej