Koktajle z pomarańczowym Red Bullem

Po raz trzeci przychodzimy do Was z genialnymi przepisami na pyszne koktajle, które stworzyliśmy na bazie Red Bull Mandarin Edition ? Nie możecie ich przegapić ?

Obrazek
Pyszności

Przypominamy również, że nadal macie szansę wziąć udział w naszym konkursie ? W zamian za podzielenie się z nami recepturą na autorski drink, możecie zgarnąć nawet 2 100 zł!

Wszystkie informacje odnośnie konkursu znajdziecie tutaj. Powodzenia ?

Składniki:

Mandarynkowe skrzydła

  1. 40 ml sok żurawinowy
  2. 1 puszka Red Bull Mandarin Edition
  3. 1 garść mandarynki
  4. 1 garść lód
  5. 20 ml syrop blue curaçao

Galaktyczny cytrus

  1. 4 plastry pomarańcze
  2. 4 szkl. lód
  3. 2 puszki Red Bull Mandarin Edition
  4. 20 ml syrop blue curaçao
  5. 1 szt. cytryna
  6. 20 ml syrop grenadyna
Sposób przygotowania:

1. Do shakera wlej sok żurawinowy oraz Red Bull Mandarin Edition. Powoli wymieszaj.

Obrazek

2. W schłodzonej szklance stwórz kilka warstw z lodu i mandarynek. Przelej wcześniej przygotowaną mieszankę i dodaj syrop blue curaçao.

Obrazek

3. Smacznego :)

Obrazek

4. Do blendera wrzuć 2 szklanki lodu. Następnie dodaj puszkę Red Bull Mandarin Edition, syrop blue curaçao i sok z połowy cytryny. Zblenduj wszystkie składniki, aby otrzymać niebieski kruszon.

Obrazek

5. Teraz czas na czerwony kruszon. Ponownie połącz w blenderze lód, puszkę Red Bull Mandarin Edition, syrop grenadynę i sok z połowy cytryny. Ponownie zmiksuj.

Obrazek

6. W schłodzonej szklance stwórz kilka warstw z niebieskiego i czerwonego kruszonu. Delikatnie wymieszaj i dodaj plastry pomarańczy.

Obrazek

7. I gotowe :)

Obrazek
Wybrane dla Ciebie
We Włoszech jest świątecznym klasykiem. Zupełnie inna niż polskie dania
We Włoszech jest świątecznym klasykiem. Zupełnie inna niż polskie dania
Zamiast godzinę przygotowywać cynamonki, robię ich prostszą wersję. Te placuszki to prawdziwy hit
Zamiast godzinę przygotowywać cynamonki, robię ich prostszą wersję. Te placuszki to prawdziwy hit
Na 3 dni przed świętami zalewam śledzie i odstawiam. Nie znajdziesz lepszego przepisu
Na 3 dni przed świętami zalewam śledzie i odstawiam. Nie znajdziesz lepszego przepisu
To niskokaloryczne mięso może konkurować z wołowiną. W Polsce prawie nikt o nim nie słyszał
To niskokaloryczne mięso może konkurować z wołowiną. W Polsce prawie nikt o nim nie słyszał
My mamy uszka, Włosi jedzą w święta konkurencyjne pyszności. I nie podają ich w barszczu
My mamy uszka, Włosi jedzą w święta konkurencyjne pyszności. I nie podają ich w barszczu
Strzelczyk obowiązkowo dorzuca do barszczu. Ma więcej smaku
Strzelczyk obowiązkowo dorzuca do barszczu. Ma więcej smaku
To mięso lepsze od jagnięciny, a wcale nie takie drogie. Tak rzadko je jemy, że wielu sprawdza, jak wygląda
To mięso lepsze od jagnięciny, a wcale nie takie drogie. Tak rzadko je jemy, że wielu sprawdza, jak wygląda
Na śniadanie robię zamiast owsianki. Podkręca pracę jelit i syci na bardzo długo
Na śniadanie robię zamiast owsianki. Podkręca pracę jelit i syci na bardzo długo
To najłatwiejszy miodownik na świecie. Zrobisz raz-dwa i bez stresu
To najłatwiejszy miodownik na świecie. Zrobisz raz-dwa i bez stresu
Tak wyfiletujesz karpia i pozbędziesz się ości. Nikt nie będzie musiał grzebać w rybie
Tak wyfiletujesz karpia i pozbędziesz się ości. Nikt nie będzie musiał grzebać w rybie
Tego wypieku nie może zabraknąć na włoskim stole. To świąteczny pewniak
Tego wypieku nie może zabraknąć na włoskim stole. To świąteczny pewniak
Na Wigilię nie przygotowuję karpia, a zapomnianą polską rybę. Prawie nie ma ości i łusek
Na Wigilię nie przygotowuję karpia, a zapomnianą polską rybę. Prawie nie ma ości i łusek
ZATRZYMAJ SIĘ NA CHWILĘ… TE ARTYKUŁY WARTO PRZECZYTAĆ 👀