PrzepisPrzekąskiOna pokroiła cebulę i polała ją octem. Efekt końcowy, po wyciągnięciu z pieca jest piorunujący!
Ona pokroiła cebulę i polała ją octem. Efekt końcowy, po wyciągnięciu z pieca jest piorunujący!
Frania
21.05.2015 10:02, aktual.: 18.09.2023 13:38
Zalogowani mogą więcej
Możesz zapisać ten artykuł na później. Znajdziesz go potem na swoim koncie użytkownika
Nigdy nie byłam wielką fanką cebuli. Po pierwsze podczas obierania jej płaczę jak dziecko. Po drugie jej smak sprawia, że staram się trzymać od niej z daleka.
Tak było do teraz.
Ten fantazyjny kwiat jest znacznie zdrowszy od innych cebulowych przysmaków. Jest niesamowicie smaczny i nadaje charakteru podawanym posiłkom. Sprawdź, jak krok po kroku zrobić coś, co zachwyci wszystkich Twoich gości. Idealny dodatek do mięsnych potraw z grilla. Palce lizać!