13 osób, którym nie powinno się więcej pozwolić na samodzielne gotowanie. Poniosła ich fantazja

Kiedy kreatywność przerasta umiejętności- może być albo bardzo źle albo źle. Dzisiejsi bohaterowie należą chyba do tej pierwszej kategorii.

Obrazek
Ewa

#1 Burgery w jabłkach

Obrazek

#2 Pączek z lukrem i ostrymi cheetosami

Obrazek

#3 Czekoladowe eklerki ze stekiem

Obrazek

#4 Kiedy masz już dość standardowych tostów z serem

Obrazek

#5 Zwykły hot dog? Nie dla mnie

Obrazek

#6 Pizza i spaghetti w jednym

Obrazek

#7 Trochę burger, trochę płatki śniadaniowe

Obrazek

#8 Ogromny ogórek w czekoladzie

Obrazek

#9 Zamiast ananasa

Obrazek

#10 Masło orzechowe i bekon- tak po amerykańsku

Obrazek

#11 Ktoś tu baaardzo kocha płatki

Obrazek

#12 Dwa w jednym

Obrazek

#13 Tacosy ze spaghetti bolognese nie wypadają przy reszcie propozycji tak źle

Obrazek
Wybrane dla Ciebie
Nie jabłka czy śliwki. Wrzucam do formy i zapiekam pod kruszonką
Nie jabłka czy śliwki. Wrzucam do formy i zapiekam pod kruszonką
Piję zamiast kawy. Subtelnie pobudza, ale maksymalnie poprawia koncentrację
Piję zamiast kawy. Subtelnie pobudza, ale maksymalnie poprawia koncentrację
Japoński sekret gotowania ryżu. Nie klei się i nie zbryla, a jest idealnie sypki
Japoński sekret gotowania ryżu. Nie klei się i nie zbryla, a jest idealnie sypki
Nie musisz z nich usuwać ości. Te ryby są pyszne i nie kumulują metali ciężkich
Nie musisz z nich usuwać ości. Te ryby są pyszne i nie kumulują metali ciężkich
Miękkie, delikatne i puszyste ciasto, które pokochali Czesi. Zrobię na 1 listopada, zachwyci wszystkie ciotki
Miękkie, delikatne i puszyste ciasto, które pokochali Czesi. Zrobię na 1 listopada, zachwyci wszystkie ciotki
Wygląda jak jadalna pieczarka. Ale to bardzo podstępny i niebezpieczny grzyb
Wygląda jak jadalna pieczarka. Ale to bardzo podstępny i niebezpieczny grzyb
Zamiast kupować, robię sama. Pyszna i mam pewność, że wolna od szkodliwej chemii, a dzieci ją uwielbiają
Zamiast kupować, robię sama. Pyszna i mam pewność, że wolna od szkodliwej chemii, a dzieci ją uwielbiają
Tak przechowuję usmażone placki ziemniaczane. Nie tracą smaku i chrupkości nawet przez 3 dni
Tak przechowuję usmażone placki ziemniaczane. Nie tracą smaku i chrupkości nawet przez 3 dni
Coraz rzadziej jemy tę zdrową rybę. W sosie smakuje rewelacyjnie
Coraz rzadziej jemy tę zdrową rybę. W sosie smakuje rewelacyjnie
Dodaj do gulaszu. Mięso w mig stanie się miękkie i wydobędziesz z niego najlepszy smak
Dodaj do gulaszu. Mięso w mig stanie się miękkie i wydobędziesz z niego najlepszy smak
Pyszne i zdrowe mięso jemy tylko od święta. Nie jest naszpikowane hormonami i antybiotykami
Pyszne i zdrowe mięso jemy tylko od święta. Nie jest naszpikowane hormonami i antybiotykami
Tylko w tej temperaturze piekę kiełbasę. Smakuje jak prosto z ogniska
Tylko w tej temperaturze piekę kiełbasę. Smakuje jak prosto z ogniska