21 lekko niepokojących i zabawnych zdjęć jedzenia, jakie znaleźliśmy w internecie

W świecie jedzenia możesz naprawdę łatwo się zgubić. Poruszając się po wyspach Gordona Ramsaya i żeglując po półwyspie Jamiego Olivera, w końcu napotkasz pozornie niekończącą się Pustynię Dziwnego Jedzenia.

Obrazek
Ewa

#1 Uroczy karmnik

Obrazek

#2 Kiedy dasz swojej babci pałeczki

Obrazek

#3 Kiwi na mnie patrzy

Obrazek

#3 Ciężka robota

Obrazek

#4 Misterna konstrukcja ze śliny i chrupków

Obrazek

#5 Nietypowy pomysł na kanapkę

Obrazek

#6 Kiedy płacą Ci za godziny, nie na akord

Obrazek

#7 Słodka perfekcja

Obrazek

#8 Idealnie uchwycony moment

Obrazek

#9 Mistrz fotografii i wyczucia czasu po raz drugi

Obrazek

#10 Sałatkowa choinka czy choinkowa sałatka?

Obrazek

#11 Może świeżego pieczywa?

Obrazek

#12 Awokado gigant

Obrazek

#13 Gdzie kupię takie buty?

Obrazek

#14 Trochę się boję tego pomidora

Obrazek

#15 Ciasto idealnie obrazujące poniedziałek

Obrazek

#16 W pułapce

Obrazek

#17 Zagubiona łyżka

Obrazek

#18 Spaghetti perfekcjonisty

Obrazek

#19 Idealny deser, gdy chcesz trzymać dietę

Obrazek

#20 Jadalna peruka

Obrazek

#21 Szczeniaczek zamknięty w placku

Obrazek

Wybrane dla Ciebie

Syp do kawy zamiast białego cukru. Będzie słodka, ale znacznie zdrowsza
Syp do kawy zamiast białego cukru. Będzie słodka, ale znacznie zdrowsza
Te krokiety smakują mi bardziej niż z kapustą. Leśny farsz bije inne na głowę
Te krokiety smakują mi bardziej niż z kapustą. Leśny farsz bije inne na głowę
W Poznaniu robią kompot z korbola na zimę. Najlepszy jest po 3 miesiącach
W Poznaniu robią kompot z korbola na zimę. Najlepszy jest po 3 miesiącach
Wsyp na patelnię, zanim wlejesz olej. Nie będzie pryskać podczas smażenia
Wsyp na patelnię, zanim wlejesz olej. Nie będzie pryskać podczas smażenia
Dolej do zupy dyniowej. Mocno podkręci jej smak i nie będzie mdła
Dolej do zupy dyniowej. Mocno podkręci jej smak i nie będzie mdła
Bułgarzy jedzą na śniadanie. Podobną breję robiło się w PRL-u
Bułgarzy jedzą na śniadanie. Podobną breję robiło się w PRL-u
Najlepszy przepis na kopytka. Dzięki odpowiedniej proporcji składników wychodzą mięciutkie jak gąbeczka
Najlepszy przepis na kopytka. Dzięki odpowiedniej proporcji składników wychodzą mięciutkie jak gąbeczka
Dodaję 1 łyżkę, aby się nie sklejały. Zobaczyłam, jak robią to w restauracji
Dodaję 1 łyżkę, aby się nie sklejały. Zobaczyłam, jak robią to w restauracji
Koleżanka z Włoch zrobiła peperonatę. Tak aromatycznego gulaszu dawno nie jadłam
Koleżanka z Włoch zrobiła peperonatę. Tak aromatycznego gulaszu dawno nie jadłam
Takich grzybów nie susz pod żadnym pozorem. Mogą zamienić się w truciznę
Takich grzybów nie susz pod żadnym pozorem. Mogą zamienić się w truciznę
Smakuje jak w szkolnej stołówce. Znajoma kucharka zdradziła, jak gotowało się pomidorówkę
Smakuje jak w szkolnej stołówce. Znajoma kucharka zdradziła, jak gotowało się pomidorówkę
Za każdym razem dodaję do kotletów mielonych. Wychodzą mięciutkie i soczyste jak w mlecznym barze
Za każdym razem dodaję do kotletów mielonych. Wychodzą mięciutkie i soczyste jak w mlecznym barze