14 osób, które rozwiązały swój problem w dość nietypowy sposób. Mistrzowie-inżynierowie

Kuchenne sprzętu mogą się przydać w różnych sytuacjach. Wystarczy jedynie odrobina kreatywności ;)

Obrazek
Ewa

#1 I gotowanie z internetowego przepisu będzie wygodne

Obrazek

#2 Uciekinier powstrzymany

Obrazek

#3 "Właściciel mieszkania wyłączył ogrzewanie, żeby oszczędzić. Zapomniał, że to on płaci za prąd, więc postanowiłem to wykorzystać"

Obrazek

#4 I dojedziesz do warsztatu bez mandatu

Obrazek

#5 Po taniości, ale wymogi spełnia

Obrazek

#6 Otwór w wydechu naprawiony puszką po fasoli. Chyba jednak lepiej oddać do naprawy

Obrazek

#7 Przynajmniej nie przypalisz obiadu

Obrazek

#8 Kiedy musisz napełnić całe wiadro wody

Obrazek

#9 Stara szmatka kuchenna jako udoskonalenie roweru? To może zadziałać

Obrazek

#10 I nie będzie cytrynówki

Obrazek

#11 Ciekawe, czy babcia będzie zadowolona

Obrazek

#12 Bo gaz się skończył

Obrazek

#13 Mikrofalówka studencka

Obrazek

#14 Działa? Działa!

Obrazek
Wybrane dla Ciebie
Dodaję do flaków. Smakują i pachną dużo lepiej niż tradycyjne
Dodaję do flaków. Smakują i pachną dużo lepiej niż tradycyjne
Ani z kapusty, ani z buraków. Sałatkę na ciepło do obiadu robię z innego warzywa
Ani z kapusty, ani z buraków. Sałatkę na ciepło do obiadu robię z innego warzywa
Smakują jak ruskie, wyglądają modnie. Wspierają zdrowie jelit i młody wygląd
Smakują jak ruskie, wyglądają modnie. Wspierają zdrowie jelit i młody wygląd
Co zrobić, aby rosół nie skwaśniał na drugi dzień? Oto prosty, babciny trik
Co zrobić, aby rosół nie skwaśniał na drugi dzień? Oto prosty, babciny trik
Jajka sadzone smażę tylko w ten sposób. Nawet babcia chwali, że dobre
Jajka sadzone smażę tylko w ten sposób. Nawet babcia chwali, że dobre
Tak wyglądają fioletowe klejnoty lasu. Są jadalne i często rosną przy cmentarzach
Tak wyglądają fioletowe klejnoty lasu. Są jadalne i często rosną przy cmentarzach
Dosypuję do startych ziemniaków. Placki wychodzą chrupiące i bardziej luksusowe
Dosypuję do startych ziemniaków. Placki wychodzą chrupiące i bardziej luksusowe
Z farszu na pierogi robię pyszne kotleciki. Nie mają mięsa, a znikają ze stołu w kilka chwil
Z farszu na pierogi robię pyszne kotleciki. Nie mają mięsa, a znikają ze stołu w kilka chwil
Chinka kupiła polskie gołąbki. Gdy spróbowała, wydała z siebie zabawne dźwięki
Chinka kupiła polskie gołąbki. Gdy spróbowała, wydała z siebie zabawne dźwięki
"Leniwa szarlotka" to hit tej jesieni. Smakuje jak u babci, ale zrobisz ją w kilka chwil
"Leniwa szarlotka" to hit tej jesieni. Smakuje jak u babci, ale zrobisz ją w kilka chwil
To najprostsze ciasto cynamonowe. Mieszasz składniki, a resztę robi za ciebie piekarnik
To najprostsze ciasto cynamonowe. Mieszasz składniki, a resztę robi za ciebie piekarnik
Zostały ci tłuczone ziemniaki po obiedzie? Zrób z nich pączki
Zostały ci tłuczone ziemniaki po obiedzie? Zrób z nich pączki