16 osób, którym zdecydowanie nie powinno się ufać. Talerz prawdę Ci powie

Oczywiście, traktujcie to z przymrużeniem oka. Każdego da się wyprowadzić na prostą ;)

Obrazek
Ewa

#1 Ketchup tylko obok

Obrazek

#2 Osobom, które tak jedzą serowe paluszki

Obrazek

#3 Jak można gryźć lody?

Obrazek

#4 Nie ufaj osobom, które tak jedzą Pringlesy

Obrazek

#5 Jak można tak jeść burrito?

Obrazek

#6 Najpierw płatki, później mleko. Nigdy odwrotnie!

Obrazek

#7 Biedny naleśnik...

Obrazek

#8 Tak nie można!

Obrazek

#9 Zdecydowanie nie jest to miłośnik sushi

Obrazek

#10 Przyjaciółmi na pewno nie zostaniemy

Obrazek

#11 Czekolada czy batonik?

Obrazek

#12 Nie ufaj nikomu, kto otwiera tak pudełko z płatkami

Obrazek

#13 Nie.

Obrazek

#14 Jak można ufać osobie, która myli mandarynkę z jabłkiem?

Obrazek

#15 Gruszka od góry? Nie, dziękuję

Obrazek

#16 Ale dlaczego?

Obrazek

Wybrane dla Ciebie

Syp do kawy zamiast białego cukru. Będzie słodka, ale znacznie zdrowsza
Syp do kawy zamiast białego cukru. Będzie słodka, ale znacznie zdrowsza
Te krokiety smakują mi bardziej niż z kapustą. Leśny farsz bije inne na głowę
Te krokiety smakują mi bardziej niż z kapustą. Leśny farsz bije inne na głowę
W Poznaniu robią kompot z korbola na zimę. Najlepszy jest po 3 miesiącach
W Poznaniu robią kompot z korbola na zimę. Najlepszy jest po 3 miesiącach
Wsyp na patelnię, zanim wlejesz olej. Nie będzie pryskać podczas smażenia
Wsyp na patelnię, zanim wlejesz olej. Nie będzie pryskać podczas smażenia
Dolej do zupy dyniowej. Mocno podkręci jej smak i nie będzie mdła
Dolej do zupy dyniowej. Mocno podkręci jej smak i nie będzie mdła
Bułgarzy jedzą na śniadanie. Podobną breję robiło się w PRL-u
Bułgarzy jedzą na śniadanie. Podobną breję robiło się w PRL-u
Najlepszy przepis na kopytka. Dzięki odpowiedniej proporcji składników wychodzą mięciutkie jak gąbeczka
Najlepszy przepis na kopytka. Dzięki odpowiedniej proporcji składników wychodzą mięciutkie jak gąbeczka
Dodaję 1 łyżkę, aby się nie sklejały. Zobaczyłam, jak robią to w restauracji
Dodaję 1 łyżkę, aby się nie sklejały. Zobaczyłam, jak robią to w restauracji
Koleżanka z Włoch zrobiła peperonatę. Tak aromatycznego gulaszu dawno nie jadłam
Koleżanka z Włoch zrobiła peperonatę. Tak aromatycznego gulaszu dawno nie jadłam
Takich grzybów nie susz pod żadnym pozorem. Mogą zamienić się w truciznę
Takich grzybów nie susz pod żadnym pozorem. Mogą zamienić się w truciznę
Smakuje jak w szkolnej stołówce. Znajoma kucharka zdradziła, jak gotowało się pomidorówkę
Smakuje jak w szkolnej stołówce. Znajoma kucharka zdradziła, jak gotowało się pomidorówkę
Za każdym razem dodaję do kotletów mielonych. Wychodzą mięciutkie i soczyste jak w mlecznym barze
Za każdym razem dodaję do kotletów mielonych. Wychodzą mięciutkie i soczyste jak w mlecznym barze