PrzepisPrzekąskiPrzekąska z bagietki z trzema rodzajami sera i boczkiem
Przekąska z bagietki z trzema rodzajami sera i boczkiem
Poniżej zobaczysz przepis na przyrządzenie przekąski z bagietki z trzema rodzajami sera i boczkiem.
Pyszności
11.05.2017 | aktual.: 31.05.2017 15:09
Składniki:
- 1 szt. bagietka
- 8 plastrów cheddar
- 1 szt. mozzarella w zalewie
- 1 szt ser pleśniowy bleu
- 2 opakowanie boczek w plastrach
Sposób przygotowania:
1. Rozkrój bagietkę, a następnie włóż do niej ser cheddar, pokrojoną mozzarellę i ser pleśniowy.
2. Zamknij bagietkę i owiń wokół niej plastry boczku. Włóż do piekarnika rozgrzanego do 180°C i piecz przez 20 minut.
3. Po 20 minutach wyjmij bagietkę z piekarnika i pokrój ją na mniejsze kawałki.
4. Smacznego!