18 najpiękniejszych tortów w stylu naked. Nigdy nie wyjdą z mody

Naked cake od kilku lat cieszy się niesłabnącą popularnością. I nic w tym dziwnego, bo wygląda naprawdę pysznie.

Obrazek
Ewa

#1 Z odrobiną złota

Obrazek

#2 Słodki olbrzym

Obrazek

#3 Delikatny i subtelny

Obrazek

#4 Cytrusowa miłość

Obrazek

#5 Zamiast owoców- pączki!

Obrazek

#6 Różowo

Obrazek

#7 Zdecydowanie na bogato

Obrazek

#8 Owoców tutaj na pewno nie zabraknie

Obrazek

#9 Letnie wspomnienie

Obrazek

#10 Muśnięte czekoladą

Obrazek

#11 Dla miłośników truskawek

Obrazek

#12 Jeśli to dżem z owoców leśnych, to jestem w raju

Obrazek

#13 Semi-naked na fioletowo

Obrazek

#14 Aż ślinka cieknie

Obrazek

#15 Urocza perfekcja

Obrazek

#16 Urzekły mnie te kotki

Obrazek

#17 Idealny krem

Obrazek

#18 Ślubna odsłona

Obrazek

Wybrane dla Ciebie

Są lepsze niż mielone, a nie mają mięsa. Do roladek dodaję śniadaniowe płatki
Są lepsze niż mielone, a nie mają mięsa. Do roladek dodaję śniadaniowe płatki
Wiele osób nawet nie kojarzy nazwy. Na Kresach to prawdziwy przysmak
Wiele osób nawet nie kojarzy nazwy. Na Kresach to prawdziwy przysmak
Ewa Wachowicz robi obłędne udka. Mięso jest tak delikatne i soczyste, że samo odchodzi od kości
Ewa Wachowicz robi obłędne udka. Mięso jest tak delikatne i soczyste, że samo odchodzi od kości
Są równocześnie słodkie i napakowane białkiem. Przepis dostałam od cioci
Są równocześnie słodkie i napakowane białkiem. Przepis dostałam od cioci
Rozpoczynam sezon i w weekend zrobię to ciasto marchewkowe. Jest puszyste i mięciutkie jak obłoczek
Rozpoczynam sezon i w weekend zrobię to ciasto marchewkowe. Jest puszyste i mięciutkie jak obłoczek
Ciocia z Podlasia poczęstowała mnie na wakacjach. Od tej pory robię je regularnie
Ciocia z Podlasia poczęstowała mnie na wakacjach. Od tej pory robię je regularnie
Ułóż w garnku wszystkie składniki i gotuj. Mięso będzie idealnie miękkie i rozpadnie się pod widelcem
Ułóż w garnku wszystkie składniki i gotuj. Mięso będzie idealnie miękkie i rozpadnie się pod widelcem
Pierwszy raz jadłam je w Zakopanem. Od tej pory robię je niemal co piątek
Pierwszy raz jadłam je w Zakopanem. Od tej pory robię je niemal co piątek
Najlepsza wątróbka na świecie. Zawsze wychodzi mięciutka, soczysta i pełna smaku
Najlepsza wątróbka na świecie. Zawsze wychodzi mięciutka, soczysta i pełna smaku
W jesienne dni robię rozgrzewającą zapiekankę z włoskimi kluseczkami. Znika w mgnieniu oka
W jesienne dni robię rozgrzewającą zapiekankę z włoskimi kluseczkami. Znika w mgnieniu oka
W Czechach piją ją non stop. Jest zdrowsza od zwykłej herbaty i ma moc witamin
W Czechach piją ją non stop. Jest zdrowsza od zwykłej herbaty i ma moc witamin
Zanurzam w cieście i nadziewam na patyk. Parówka w tej wersji zachwyci nawet wybrednych smakoszy
Zanurzam w cieście i nadziewam na patyk. Parówka w tej wersji zachwyci nawet wybrednych smakoszy