Wegański wrap z majonezem roślinnym
Wegański wrap z majonezem roślinnym to gotowa receptura na smaczny obiad lub kolację dla całej rodziny. Nie dość, że świetnie smakuje, to jeszcze genialnie się prezentuje 😍 To po prostu idealna kombinacja 👍
W naszym przepisie wykorzystaliśmy Majonez Kielecki Roślinny, który właśnie pojawił się na rynku. Warto dodać, że producent tego produktu - Wytwórcza Spółdzielnia Pracy „Społem” obchodzi w tym roku 100-tną rocznicę powstania.
Składniki:
- 1 szt. cukinia
- 1 szt. bakłażan
- 310 g Majonez Kielecki Roślinny
- 4 szt. tortille pełnoziarniste
- 1 szt. sałata
- 1 szt. czerwona papryka
- 1 szt. żółta papryka
- 1 szt. czerwona cebula
- 2 szt. marchewki
- 300 g cieciorka ugotowana
- 1 łyżeczka suszony czosnek
- 1 łyżeczka zioła prowansalskie
- 1 łyżeczka sól
Sposób przygotowania: