Niesamowita, designerska kuchenna wyspa! Każdy fan morskich klimatów będzie zachwycony

Wyspa to świetne rozwiązanie, jeśli masz sporą kuchnię. Jest bardzo praktyczna, a, jak się okazuje, może być również ozdobą.

Obrazek
Ewa
Obrazek

Innowacyjne rozwiązanie to dzieło projektanta

Holenderski projektant Robert Kolenik specjalizuje się w eko szyku. Jego firma projektowa z siedzibą w Amsterdamie wykorzystuje produkty przyjazne naturze i środowisku w swoich luksusowych projektach wnętrz.

Obrazek

Każdy projekt Kolenika jest wyjątkowy

Meble robione są zawsze na wymiar, pod indywidualny projekt.

Obrazek

Kuchnia "Ocean" to jego najnowszy przykład funkcjonalnego designu współistniejącego z żywą naturą.

Kuchnia "Ocean" to wyjątkowe akwarium pod blatem kuchennym, które można bez wysiłku unosić za naciśnięciem jednego przycisku. Wyspa ma właściwie kształt dużego „L” - schowek wewnątrz lady jest ukryty za pomocą luster, dzięki czemu akwarium wydaje się większe niż jest.

Obrazek
Chciałbyś zobaczyć takie rozwiązanie w swoim domu?
Wybrane dla Ciebie
Pierwszy raz jadłam w niemieckiej karczmie. Teraz placki z kapusty robię sama
Pierwszy raz jadłam w niemieckiej karczmie. Teraz placki z kapusty robię sama
Polska stewardesa pokazała, co kupuje w Biedronce i zabiera do Dubaju. "Zawsze polecam załodze"
Polska stewardesa pokazała, co kupuje w Biedronce i zabiera do Dubaju. "Zawsze polecam załodze"
Ścieram na tarce i dodaję do purée ziemniaczanego. Po zapieczeniu smakuje bosko
Ścieram na tarce i dodaję do purée ziemniaczanego. Po zapieczeniu smakuje bosko
W PRL-u często robiono na deser. Szybka wersja nie wymaga pieczenia
W PRL-u często robiono na deser. Szybka wersja nie wymaga pieczenia
Ta kiełbasa wygląda niepozornie. Niektórych mdli na samą myśl
Ta kiełbasa wygląda niepozornie. Niektórych mdli na samą myśl
Koreańczyk skusił się na polskie kartacze. Jego słowa bawią do łez
Koreańczyk skusił się na polskie kartacze. Jego słowa bawią do łez
Wrzucam garść liści do blendera. W mig mam zdrową i pyszną pastę
Wrzucam garść liści do blendera. W mig mam zdrową i pyszną pastę
Do sałatki robię nietypowy dressing. Goście się dziwią, a później proszą o więcej
Do sałatki robię nietypowy dressing. Goście się dziwią, a później proszą o więcej
Uczestniczka "MasterChefa" usmażyła papugorybę. Klima wyczuł to już po pierwszym kęsie
Uczestniczka "MasterChefa" usmażyła papugorybę. Klima wyczuł to już po pierwszym kęsie
Dorzucam do risotto. Niejeden Włoch zapłacze na sam widok
Dorzucam do risotto. Niejeden Włoch zapłacze na sam widok
Domowa wędlina ze schabu nie ma sobie równych. Wychodzi soczysta dzięki prostej metodzie
Domowa wędlina ze schabu nie ma sobie równych. Wychodzi soczysta dzięki prostej metodzie
Ekspresowa przekąska z ciasta francuskiego. Zrobisz z 3 składników
Ekspresowa przekąska z ciasta francuskiego. Zrobisz z 3 składników