Niesamowita, designerska kuchenna wyspa! Każdy fan morskich klimatów będzie zachwycony

Wyspa to świetne rozwiązanie, jeśli masz sporą kuchnię. Jest bardzo praktyczna, a, jak się okazuje, może być również ozdobą.

Obrazek
Ewa
Obrazek

Innowacyjne rozwiązanie to dzieło projektanta

Holenderski projektant Robert Kolenik specjalizuje się w eko szyku. Jego firma projektowa z siedzibą w Amsterdamie wykorzystuje produkty przyjazne naturze i środowisku w swoich luksusowych projektach wnętrz.

Obrazek

Każdy projekt Kolenika jest wyjątkowy

Meble robione są zawsze na wymiar, pod indywidualny projekt.

Obrazek

Kuchnia "Ocean" to jego najnowszy przykład funkcjonalnego designu współistniejącego z żywą naturą.

Kuchnia "Ocean" to wyjątkowe akwarium pod blatem kuchennym, które można bez wysiłku unosić za naciśnięciem jednego przycisku. Wyspa ma właściwie kształt dużego „L” - schowek wewnątrz lady jest ukryty za pomocą luster, dzięki czemu akwarium wydaje się większe niż jest.

Obrazek
Chciałbyś zobaczyć takie rozwiązanie w swoim domu?
Wybrane dla Ciebie
Dodaję do wigilijnej kapusty z grochem. Jest znacznie smaczniejsza
Dodaję do wigilijnej kapusty z grochem. Jest znacznie smaczniejsza
Ten pasztet jest obowiązkowy podczas świąt. Ani grama mięsa, a zachwyca smakiem
Ten pasztet jest obowiązkowy podczas świąt. Ani grama mięsa, a zachwyca smakiem
Sprawdź przy zakupie karpia. Na wigilii ryby na pewno nie będzie czuć mułem
Sprawdź przy zakupie karpia. Na wigilii ryby na pewno nie będzie czuć mułem
Tę sałatkę zrobię na Boże Narodzenie. Po andrzejkach wszystkie kuzynki chciały przepis
Tę sałatkę zrobię na Boże Narodzenie. Po andrzejkach wszystkie kuzynki chciały przepis
Szlachta zajadała się tym mięsem, a dziś zapomniane. Przygotuję je na świąteczny obiad
Szlachta zajadała się tym mięsem, a dziś zapomniane. Przygotuję je na świąteczny obiad
Moja kuzynka robi takie na Wigilię. Cały gar znika w mgnieniu oka
Moja kuzynka robi takie na Wigilię. Cały gar znika w mgnieniu oka
Świąteczny pasztet piekę zawsze w takiej temperaturze. Jest kremowy, pełen smaku, ale nigdy za suchy
Świąteczny pasztet piekę zawsze w takiej temperaturze. Jest kremowy, pełen smaku, ale nigdy za suchy
Wiesz, ile gotować grzyby na uszka? Błąd sprawi, że stracą smak lub będą za twarde
Wiesz, ile gotować grzyby na uszka? Błąd sprawi, że stracą smak lub będą za twarde
Ryby na Wigilię nie panieruj w tej mące. Panierka nigdy nie będzie chrupiąca, a naciągnie tłuszczu
Ryby na Wigilię nie panieruj w tej mące. Panierka nigdy nie będzie chrupiąca, a naciągnie tłuszczu
Doświadczone gospodynie tak gotują buraki. Są szybko miękkie i nie tracą koloru
Doświadczone gospodynie tak gotują buraki. Są szybko miękkie i nie tracą koloru
Większość ją wylewa, a ja moczę w niej śledzie. Jak nic innego sprawia, że są jędrne i miękkie
Większość ją wylewa, a ja moczę w niej śledzie. Jak nic innego sprawia, że są jędrne i miękkie
Wlewam kapkę do świątecznej kawy lub gorącej czekolady. Od samego zapachu można się rozpłynąć
Wlewam kapkę do świątecznej kawy lub gorącej czekolady. Od samego zapachu można się rozpłynąć
ZANIM WYJDZIESZ... NIE PRZEGAP TEGO, CO CZYTAJĄ INNI! 👇