17 najlepszych kuchennych wpadek, które sprawią, że się uśmiechniesz. Mogły zdarzyć się każdemu

Każdy z nas popełnia błędy, niektórzy robią to w spektakularny sposób.

Obrazek
Ewa
SKOMENTUJ

#1 Kiedy nie wyśpisz się zbyt dobrze

Obrazek

#2 Nie tak łatwo zrobić gofry

Obrazek

#3 Kiedy zapomnisz wyciągnąć miskę

Obrazek

#4 "Chyba przesadziłam z proszkiem do pieczenia"

Obrazek

#5 Nie, to nie były czekoladowe gofry

Obrazek

#6 Ta biedronka zdecydowanie nie ma ogonka

Obrazek

#7 Odcedzony rosół

Obrazek

#8 Gdy zatęsknisz za wakacjami

Obrazek

#9 Zagadka: co to jest?

Obrazek

#10 Kiedy Twoje jabłko zepsuje krajalnicę i w efekcie otrzymujesz broń godną ninja

Obrazek

#11 Scena z kryminału, czy nieudane robienie wina?

Obrazek

#12 Wracasz głodny i zmęczony po pracy, odgrzewasz sobie obiad i...

Obrazek

#13 Zawsze mogło skończyć się tak

Obrazek

#14 Ktoś mieszał ciasto z uczuciem

Obrazek

#15 Grillowana kukurydza. Przez 2,5 h

Obrazek

#16 5 minut przed końcem 12 godzinnej zmiany

Obrazek

#17 To miały być koty

Obrazek

Wybrane dla Ciebie

Gołąbki, które smakują jak u babci. A robi się je dużo łatwiej
Gołąbki, które smakują jak u babci. A robi się je dużo łatwiej
Postaw na naleśniki jogurtowe. Mają nieco inny smak niż klasyczne, ale są wspaniałe
Postaw na naleśniki jogurtowe. Mają nieco inny smak niż klasyczne, ale są wspaniałe
Nie potrzebujesz mąki, cukru ani piekarnika. Te ciasteczka robią się same!
Nie potrzebujesz mąki, cukru ani piekarnika. Te ciasteczka robią się same!
Do obiadu robię młodą kapustę na ciepło. Nikt nawet nie pyta o surówkę
Do obiadu robię młodą kapustę na ciepło. Nikt nawet nie pyta o surówkę
Jak rozbić kotlety bez tłuczka? Każda dobra gospodyni zna ten prosty patent
Jak rozbić kotlety bez tłuczka? Każda dobra gospodyni zna ten prosty patent
Nie spleśnieje i nie będzie twardy. Ekspertka radzi, jak trzeba przechowywać ser
Nie spleśnieje i nie będzie twardy. Ekspertka radzi, jak trzeba przechowywać ser
Przed wojną zupę ogórkową robiło się z 5 składników. Ten przepis nie ma sobie równych
Przed wojną zupę ogórkową robiło się z 5 składników. Ten przepis nie ma sobie równych
Magda Gessler zdradziła swój patent na karkówkę. To dlatego wychodzi krucha i aromatyczna
Magda Gessler zdradziła swój patent na karkówkę. To dlatego wychodzi krucha i aromatyczna
W PRL-u zajadaliśmy się nią latem. Powód jej nazwy do dziś bawi do łez
W PRL-u zajadaliśmy się nią latem. Powód jej nazwy do dziś bawi do łez
Makłowicz kruszy do masy na placki ziemniaczane. Wychodzą pulchne i lżejsze, ale bardziej sycą
Makłowicz kruszy do masy na placki ziemniaczane. Wychodzą pulchne i lżejsze, ale bardziej sycą
Pilny komunikat dla klientów Lidla. Nie pij, a nawet nie otwieraj tego napoju
Pilny komunikat dla klientów Lidla. Nie pij, a nawet nie otwieraj tego napoju
Czy można jeść groszek cukrowy na surowo? Wyjaśnijmy to raz na zawsze
Czy można jeść groszek cukrowy na surowo? Wyjaśnijmy to raz na zawsze