25 zabawnych kuchennych wpadek, które poprawią humor nawet największym pechowcom!

Umówmy się, każdemu zdarzają się kuchenne wpadki i pomyłki. Może nie tak spektakularne jak te, które zaraz Wam pokażemy, ale przecież nikt nie jest idealny.

Obrazek
Ewa

#1 Każdemu zdarza się przecież coś przypalić. A karmel przypalić nietrudno!

Obrazek

#2 Ciekawe, czy piekarz zauważył...

Obrazek

#3 Chyba nici z pizzy na kolację

Obrazek

#4 Tak wygląda krajobraz po kuchennej wojnie

Obrazek

#5 Grzyb atomowy czy ciasto z mikrofalówki?

Obrazek

#6 Kiedy lubisz dobrze wypieczone frytki

Obrazek

#7 Niewielki wypadek przy pracy

Obrazek

#8 Ewidentnie przygotowanie pizzy z piekarnika nie jest tak proste, jak mogłoby się wydawać

Obrazek

#9 Kiedy źle odmierzysz ilość ryżu i musisz go jeść na śniadanie, obiad i kolację. Przez tydzień.

Obrazek

#10 Jak do tego doszło? Nie wiem.

Obrazek

#11... i jeszcze szczypta pieprzu. Albo dwie szczypty. Albo cała pieprzniczka

Obrazek

#12 Bo przecież po coś chodzisz na siłownię, prawda?

Obrazek

#13 Wstaw wodę na herbatę

Obrazek

#14 Pamiętaj, żeby zawsze zabierać sztućce

Obrazek

#15 Ile obrać tych ziemniaków? Tak z połowę.

Obrazek

#16 Pamiętaj, że wkładanie plastikowej deski do piekarnika nie jest najlepszym pomysłem

Obrazek

#17 Myślę, że to ostatnio obiad, jaki gotowała ta osoba

Obrazek

#18 No i nici z zupy

Obrazek

#19 Może lepiej jednak chłodzić napoje w lodówce?

Obrazek

#20 Te nakrętki potrafią trzymać naprawdę mocno

Obrazek

#22 Poranki bywają ciężkie

Obrazek

#23 Aż się łezka w oku kręci

Obrazek

#24 Liczą się chęci, prawda?

Obrazek

#25 A może ciasteczko migdałowe na deser?

Obrazek
Wybrane dla Ciebie
Strzelczyk robi przysmak z dzieciństwa z 3 składników. Tani i wystarczy 10 minut pracy
Strzelczyk robi przysmak z dzieciństwa z 3 składników. Tani i wystarczy 10 minut pracy
Babcie na Śląsku robią taką do obiadu. Główny składnik zaskoczy wiele osób
Babcie na Śląsku robią taką do obiadu. Główny składnik zaskoczy wiele osób
Za komuny ta ryba była na stołówkach, bo prawie nie ma ości. Najlepiej smakuje smażona na maśle
Za komuny ta ryba była na stołówkach, bo prawie nie ma ości. Najlepiej smakuje smażona na maśle
Robert Makłowicz wlewa szklankę do grzybowej. Smakuje lepiej niż w ekskluzywnej restauracji
Robert Makłowicz wlewa szklankę do grzybowej. Smakuje lepiej niż w ekskluzywnej restauracji
Wiele osób gotuje ziemniaki w złej wodzie. Żaden szef kuchni nie popełniłby tego błędu
Wiele osób gotuje ziemniaki w złej wodzie. Żaden szef kuchni nie popełniłby tego błędu
Kalafior duszę w takim sosie. Smakuje lepiej niż z bułką tartą i masłem
Kalafior duszę w takim sosie. Smakuje lepiej niż z bułką tartą i masłem
Nie lubisz pić kawy? Przygotuj napój, który szybko postawi cię na nogi
Nie lubisz pić kawy? Przygotuj napój, który szybko postawi cię na nogi
Babcia gotowała co tydzień. Dziś mało osób robi tę prostą zupę
Babcia gotowała co tydzień. Dziś mało osób robi tę prostą zupę
Takie przekąski robiły nasze babcie na domówki. Przepis ma już 50 lat
Takie przekąski robiły nasze babcie na domówki. Przepis ma już 50 lat
Kroje w paski i mieszam z majonezem. O wiele szybsza i smaczniejsza od jarzynowej
Kroje w paski i mieszam z majonezem. O wiele szybsza i smaczniejsza od jarzynowej
Do śliwek dorzucam garść przypraw. Nudny kompot zamienia się w pyszny napój
Do śliwek dorzucam garść przypraw. Nudny kompot zamienia się w pyszny napój
Zawsze robię na Wszystkich Świętych. W tym roku sięgnę po przepis Magdy Gessler
Zawsze robię na Wszystkich Świętych. W tym roku sięgnę po przepis Magdy Gessler