Kiedy artysta zabiera się za robienie śniadania, to nie mogą być zwykłe jajka

Jedzenie to dość popularny i wdzięczny obiekt do fotografowania. Michele Baldini z Meksyku skrzętnie to wykorzystał i swoje śniadanie odmienił w małe dzieła sztuki.

Obrazek
Ewa

#1 Upiorny klimat

Obrazek

#2 Zgadnij, gdzie publikował swoje dzieła? ;)

Obrazek

#3 Złap mnie!

Obrazek

#4 Myślę o jajku

Obrazek

#5 Odrobina koloru nie zaszkodzi

Obrazek

#6 Wiejski klimat, ciekawe, czy jajka też ze wsi?

Obrazek

#7 Pora wstawać

Obrazek

#8 Podziwiam, że chciało się to wycinać

Obrazek

#9 Słodki hipcio

Obrazek

#10 Po wizycie czy przed wizytą?

Obrazek

#11 Pora na porwanie

Obrazek

#12 Wielki Mur Chiński

Obrazek

#13 Idealne przed treningiem

Obrazek

#14 Meksykański pałac

Obrazek

#15 Słodka wersja?

Obrazek

#16 Co leci z głośników?

Obrazek

#17 Idzie burza, wyłącz komputer

Obrazek

#18 Kiedy jako dziecko marzyłeś o zostaniu astronautą

Obrazek

#19 Świat na patelni

Obrazek
Wybrane dla Ciebie
Gospodynie z Sanoka gotowały częściej niż rosół czy żurek. Prosta i sycąca zupa na maślance
Gospodynie z Sanoka gotowały częściej niż rosół czy żurek. Prosta i sycąca zupa na maślance
Dodaj łyżkę do masy na placki ziemniaczane. Pochłonie nadmiar wilgoci i będą obłędnie chrupiące
Dodaj łyżkę do masy na placki ziemniaczane. Pochłonie nadmiar wilgoci i będą obłędnie chrupiące
Zamiast ziemniaków podaj taki sernik. Do kotletów będzie jak znalazł
Zamiast ziemniaków podaj taki sernik. Do kotletów będzie jak znalazł
Do sernika dodaję nieoczywisty składnik. Jest puszysty, wyrasta wysoki i nigdy nie opada
Do sernika dodaję nieoczywisty składnik. Jest puszysty, wyrasta wysoki i nigdy nie opada
Pij wieczorem. Przyjemnie rozgrzewa, wspomaga pracę jelit i zapobiega wzdęciom
Pij wieczorem. Przyjemnie rozgrzewa, wspomaga pracę jelit i zapobiega wzdęciom
Ten przepis ma prawie 100 lat. W moim domu robię go całą jesień
Ten przepis ma prawie 100 lat. W moim domu robię go całą jesień
W PRL-u na każdej imprezie. W tym roku na Wszystkich Świętych przypomnę ciotkom przepis
W PRL-u na każdej imprezie. W tym roku na Wszystkich Świętych przypomnę ciotkom przepis
Wrzucam do rękawa i piekę. W mig mam pyszny obiad, którym naje się cała rodzina
Wrzucam do rękawa i piekę. W mig mam pyszny obiad, którym naje się cała rodzina
Wrzuć do wody. Ziemniaki ugotują się szybciej, a ich smak będzie pełniejszy
Wrzuć do wody. Ziemniaki ugotują się szybciej, a ich smak będzie pełniejszy
Na pewno upiekę na 1 listopada. W ubiegłym roku to ciacho było największym hitem
Na pewno upiekę na 1 listopada. W ubiegłym roku to ciacho było największym hitem
Odkąd zjadłam na Śląsku, często robię w niedzielę lub święta. Tak miękki i delikatny, że nie potrzeba noża
Odkąd zjadłam na Śląsku, często robię w niedzielę lub święta. Tak miękki i delikatny, że nie potrzeba noża
Na obiad robię schabowe po kowalsku. Tak pyszne, że nie zostaje po nich ani okruszek
Na obiad robię schabowe po kowalsku. Tak pyszne, że nie zostaje po nich ani okruszek