Były chłopak Dody pokazał, jak robi rollsy. Na sam widok cieknie ślinka
Eks chłopak Dody, Dariusz Pachut ujawnił kolejny talent. Jak się okazuje, ma on swój sprawdzony patent na domowej roboty rollsy. Jak je przygotowuje?
13.08.2023 18:54
Kilka dni temu potwierdziły się plotki, które od jakiegoś czasu krążyły w sieci. Związek Doroty Rabczewskiej i Dariusza Pachuta nie przetrwał próby czasu. Para rozstała się i układa sobie życie na nowo w pojedynkę.
Medialny związek z polską artystką sprawił, że wiele osób zaczęło śledzić Dariusza Pachuta w sieci. Jak się okazuje, mężczyzna nie próżnuje. Dzisiaj na swoim Instagramie podzielił się z fanami przepisem na genialną przekąskę.
Dalsza część artykułu pod materiałem wideo
"Rolls po Pachutowsku"
Mężczyzna za pośrednictwem relacji na Instagramie pokazał swoją kolejną twarz. Okazuje się, że Dariusz świetnie radzi sobie w kuchni. Przykład? Jego prosty i sprawdzony przepis na rollsy.
Co można znaleźć w "Rollsach po Pachutowsku"? Przeczytaj, a wszystko stanie się jasne! Kto wie, może jeszcze dziś wykorzystasz przepis Dariusza i zrobisz pyszną przekąskę w swojej kuchni. Sama muszę przyznać, że po obejrzeniu jego nagrania zrobiłam się bardzo głodna.
Jak rollsy robi Dariusz Pachut?
Dariusz Pachut przyznał w nagraniu, że lubi rollsy i doskonale wie, jak je przygotować w szybki i prosty sposób. W swoim filmiku instruktażowym omawia szczegółowo każdy krok. Z taką pomocą zrobisz fenomenalne rolki już za pierwszym razem!
Jeśli chcesz przygotować rollsy zgodnie z instrukcją Dariusza, na początek będziesz potrzebować dużego talerza z ciepłą wodą. Na talerzu z takim dodatkiem kładziesz papier ryżowy i czekasz minutę.
Dariusz poleca do tego zadania użyć okrągłego papieru, ponieważ jego zdaniem łatwiej się z nim pracuje. Co zaś się tyczy składników, to były Dody poleca zrobić rollsy według własnych preferencji. W jego rolkach nie może zabraknąć zieleniny, którą wręcz uwielbia. Do przepisu użył więc m.in. miksu sałat i kolendrę.
Oprócz zieleniny w jego rollsach pojawiła się też ryba (którą mogą zastąpić krewetki). Tym razem użył makreli. Do tej kompozycji dorzucił jeszcze awokado, ogórka oraz majonez. Całość dobrze zwinął i gotowe! Rolki z dodatkami można jeść od razu po złożeniu.
Koniecznie daj mi znać, co myślisz o przepisie Dariusza Pachuta. Lubisz takie jedzenie? Wykorzystasz ciekawy przepis w swojej kuchni? Ja na pewno to zrobię! Jeśli znasz inne inspirujące przepisy na genialne rolki, od razu do mnie napisz. Pysznych rozwiązań nigdy nie jest za wiele!