23 szefów kuchni, których zdecydowanie za bardzo poniosła fantazja

Je się również oczami, więc piękna prezentacja dania może pobudzić nasz apetyt. Szefowie kuchni prześcigają się w nietypowych pomysłach na serwowanie dań. Czasami jednak zapominają, że co za dużo, to niezdrowo.

Obrazek
Ewa

#1 Beza lekka jak chmurka, serwowana na poduszce

Obrazek

#2 Naturalny chleb

Obrazek

#3 Kelner kładzie ser na Twojej dłoni. Musisz go po prostu zlizać

Obrazek

#4 Talerz do góry nogami. Porcja... bardzo degustacyjna!

Obrazek

#5 Schody do raju

Obrazek

#6 Jak się do tego zabrać?

Obrazek

#7 Pieczony ziemniak na krzesełku

Obrazek

#8 Marchewka serwowana na telefonie. Dlaczego? Nie wiemy

Obrazek

#9 Danie główne prosto z pisuaru

Obrazek

#10 Powodzenia w jedzeniu tej zupy, ktoś tu ewidentnie źle wyliczył proporcje

Obrazek

#11 Drink w woreczku do mrożenia- może przynajmniej będzie porządnie schłodzony?

Obrazek

#12 Pierożki prosto z prania

Obrazek

#13 Curry rozlane na desce do krojenia

Obrazek

#14 Ten talerz przystawek nie zachęca do jedzenia

Obrazek

#15 Co za dużo, to niezdrowo

Obrazek

#16 Pieczony kurczak na pełnym chilloucie

Obrazek

#17 Różyczki brokułów na metalowym drzewie

Obrazek

#18 Czekoladowe fondue prosto z muszli...chyba straciłam apetyt

Obrazek

#19 Męczenie zwierząt nie jest fajne...

Obrazek

#20 Wakacje we Włoszech

Obrazek

#21 Spaghetti bolognese w rożku? Nieczysta zagrywka

Obrazek

#22 Podane prosto na kamieniach. Lepiej się nie pomylić!

Obrazek

#23 Truskawkowa galaretka podana na podpasce

Obrazek
Wybrane dla Ciebie
Wlej pół szklanki tego napoju do bigosu. Podkreśli smak tak bardzo, że każdy zapyta o ten dodatek
Wlej pół szklanki tego napoju do bigosu. Podkreśli smak tak bardzo, że każdy zapyta o ten dodatek
Całkowicie zapomniany owoc z naszych parków i ogrodów. Łączy najlepsze właściwości aronii i jarzębiny
Całkowicie zapomniany owoc z naszych parków i ogrodów. Łączy najlepsze właściwości aronii i jarzębiny
Zapytałam 4 szefów kuchni, która dynia jest najlepsza na jesień. Wskazali jedną odmianę
Zapytałam 4 szefów kuchni, która dynia jest najlepsza na jesień. Wskazali jedną odmianę
Tylko tak gotuję ryż do gołąbków. To sprawdzony sposób od znajomej kucharki
Tylko tak gotuję ryż do gołąbków. To sprawdzony sposób od znajomej kucharki
Azerbejdżańskie pierogi to moje najnowsze odkrycie kulinarne. Robię je częściej niż ruskie
Azerbejdżańskie pierogi to moje najnowsze odkrycie kulinarne. Robię je częściej niż ruskie
Kapusta kiszona po góralsku to hit. Świetnie rozgrzewa i smakuje obłędnie
Kapusta kiszona po góralsku to hit. Świetnie rozgrzewa i smakuje obłędnie
W Polsce nikt nie je tego mięsa. Zdrowsze niż wołowina i dobre dla sercowców
W Polsce nikt nie je tego mięsa. Zdrowsze niż wołowina i dobre dla sercowców
To najgorsze miejsce do przechowywania mąki. Przez to szybciej się psuje
To najgorsze miejsce do przechowywania mąki. Przez to szybciej się psuje
Dziadek jadł codziennie na kanapce. Dziś wielu wykrzywia na sam widok
Dziadek jadł codziennie na kanapce. Dziś wielu wykrzywia na sam widok
Ugryzłeś świeżego ananasa, a usta zaczęły boleć i szczypać? Oto co może być powodem
Ugryzłeś świeżego ananasa, a usta zaczęły boleć i szczypać? Oto co może być powodem
Zamiast bigosu, zrób papet. W Szwajcarii to duma regionu
Zamiast bigosu, zrób papet. W Szwajcarii to duma regionu
Dodaję do bigosu, gdy nie mam suszonych śliwek. Goście i tak chwalą wniebogłosy
Dodaję do bigosu, gdy nie mam suszonych śliwek. Goście i tak chwalą wniebogłosy