Newsy23 szefów kuchni, których zdecydowanie za bardzo poniosła fantazja

23 szefów kuchni, których zdecydowanie za bardzo poniosła fantazja

23 szefów kuchni, których zdecydowanie za bardzo poniosła fantazja
Ewa

25.08.2020 17:57, aktual.: 18.09.2023 12:29

Zalogowani mogą więcej

Możesz zapisać ten artykuł na później. Znajdziesz go potem na swoim koncie użytkownika

Je się również oczami, więc piękna prezentacja dania może pobudzić nasz apetyt. Szefowie kuchni prześcigają się w nietypowych pomysłach na serwowanie dań. Czasami jednak zapominają, że co za dużo, to niezdrowo.

#1 Beza lekka jak chmurka, serwowana na poduszce

Obraz

#2 Naturalny chleb

Obraz

#3 Kelner kładzie ser na Twojej dłoni. Musisz go po prostu zlizać

Obraz

#4 Talerz do góry nogami. Porcja... bardzo degustacyjna!

Obraz

#5 Schody do raju

Obraz

#6 Jak się do tego zabrać?

Obraz

#7 Pieczony ziemniak na krzesełku

Obraz

#8 Marchewka serwowana na telefonie. Dlaczego? Nie wiemy

Obraz

#9 Danie główne prosto z pisuaru

Obraz

#10 Powodzenia w jedzeniu tej zupy, ktoś tu ewidentnie źle wyliczył proporcje

Obraz

#11 Drink w woreczku do mrożenia- może przynajmniej będzie porządnie schłodzony?

Obraz

#12 Pierożki prosto z prania

Obraz

#13 Curry rozlane na desce do krojenia

Obraz

#14 Ten talerz przystawek nie zachęca do jedzenia

Obraz

#15 Co za dużo, to niezdrowo

Obraz

#16 Pieczony kurczak na pełnym chilloucie

Obraz

#17 Różyczki brokułów na metalowym drzewie

Obraz

#18 Czekoladowe fondue prosto z muszli...chyba straciłam apetyt

Obraz

#19 Męczenie zwierząt nie jest fajne...

Obraz

#20 Wakacje we Włoszech

Obraz

#21 Spaghetti bolognese w rożku? Nieczysta zagrywka

Obraz

#22 Podane prosto na kamieniach. Lepiej się nie pomylić!

Obraz

#23 Truskawkowa galaretka podana na podpasce

Obraz
Oceń jakość naszego artykułuTwoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Zobacz także