23 szefów kuchni, których zdecydowanie za bardzo poniosła fantazja

Je się również oczami, więc piękna prezentacja dania może pobudzić nasz apetyt. Szefowie kuchni prześcigają się w nietypowych pomysłach na serwowanie dań. Czasami jednak zapominają, że co za dużo, to niezdrowo.

Obrazek
Ewa

#1 Beza lekka jak chmurka, serwowana na poduszce

Obrazek

#2 Naturalny chleb

Obrazek

#3 Kelner kładzie ser na Twojej dłoni. Musisz go po prostu zlizać

Obrazek

#4 Talerz do góry nogami. Porcja... bardzo degustacyjna!

Obrazek

#5 Schody do raju

Obrazek

#6 Jak się do tego zabrać?

Obrazek

#7 Pieczony ziemniak na krzesełku

Obrazek

#8 Marchewka serwowana na telefonie. Dlaczego? Nie wiemy

Obrazek

#9 Danie główne prosto z pisuaru

Obrazek

#10 Powodzenia w jedzeniu tej zupy, ktoś tu ewidentnie źle wyliczył proporcje

Obrazek

#11 Drink w woreczku do mrożenia- może przynajmniej będzie porządnie schłodzony?

Obrazek

#12 Pierożki prosto z prania

Obrazek

#13 Curry rozlane na desce do krojenia

Obrazek

#14 Ten talerz przystawek nie zachęca do jedzenia

Obrazek

#15 Co za dużo, to niezdrowo

Obrazek

#16 Pieczony kurczak na pełnym chilloucie

Obrazek

#17 Różyczki brokułów na metalowym drzewie

Obrazek

#18 Czekoladowe fondue prosto z muszli...chyba straciłam apetyt

Obrazek

#19 Męczenie zwierząt nie jest fajne...

Obrazek

#20 Wakacje we Włoszech

Obrazek

#21 Spaghetti bolognese w rożku? Nieczysta zagrywka

Obrazek

#22 Podane prosto na kamieniach. Lepiej się nie pomylić!

Obrazek

#23 Truskawkowa galaretka podana na podpasce

Obrazek

Wybrane dla Ciebie

Ania Starmach zdradziła swój sposób na kurki. Nie męczy się z czyszczeniem
Ania Starmach zdradziła swój sposób na kurki. Nie męczy się z czyszczeniem
Ekspert mówi wprost. Taka kawa najlepiej wpływa na organizm
Ekspert mówi wprost. Taka kawa najlepiej wpływa na organizm
Zamiast kupować wędlinę na kanapki, robię salceson z jajkiem. Tak pyszny, że znika w mig
Zamiast kupować wędlinę na kanapki, robię salceson z jajkiem. Tak pyszny, że znika w mig
Na widok tych naleśników aż cieknie ślinka. Sekretem jest nietypowy farsz
Na widok tych naleśników aż cieknie ślinka. Sekretem jest nietypowy farsz
Mięciutkie i soczyste kotlety bez zbędnego tłuszczu. Sto razy smaczniejsze niż zwykłe mielone
Mięciutkie i soczyste kotlety bez zbędnego tłuszczu. Sto razy smaczniejsze niż zwykłe mielone
Dietetycy z czystym sumieniem polecają tę rybę. Jest dobra dla sercowców
Dietetycy z czystym sumieniem polecają tę rybę. Jest dobra dla sercowców
Za zimno na chłodnik? Tego lata gotuję zupę buraczkową jak u babci
Za zimno na chłodnik? Tego lata gotuję zupę buraczkową jak u babci
Mało kto wie, że te kwiaty są jadalne. Możesz nadziać serkiem albo dodać do jajecznicy
Mało kto wie, że te kwiaty są jadalne. Możesz nadziać serkiem albo dodać do jajecznicy
Ekspresowe roladki, które uwielbiam latem. Szybki i zdrowy obiad
Ekspresowe roladki, które uwielbiam latem. Szybki i zdrowy obiad
Zrobienie tych jagodzianek zajmuje mi 30 minut. Wszystko dzięki jednemu składnikowi
Zrobienie tych jagodzianek zajmuje mi 30 minut. Wszystko dzięki jednemu składnikowi
To najlepsza temperatura do kiszenia. Ogórki wychodzą wtedy jędrne i chrupiące
To najlepsza temperatura do kiszenia. Ogórki wychodzą wtedy jędrne i chrupiące
Taką fasolę jadłam pierwszy raz w Bułgarii. Posmakowała mi tak bardzo, że musiałam zdobyć przepis
Taką fasolę jadłam pierwszy raz w Bułgarii. Posmakowała mi tak bardzo, że musiałam zdobyć przepis