Newsy23 szefów kuchni, których zdecydowanie za bardzo poniosła fantazja
23 szefów kuchni, których zdecydowanie za bardzo poniosła fantazja
Je się również oczami, więc piękna prezentacja dania może pobudzić nasz apetyt. Szefowie kuchni prześcigają się w nietypowych pomysłach na serwowanie dań. Czasami jednak zapominają, że co za dużo, to niezdrowo.
Ewa
#1 Beza lekka jak chmurka, serwowana na poduszce
#2 Naturalny chleb
#3 Kelner kładzie ser na Twojej dłoni. Musisz go po prostu zlizać
#4 Talerz do góry nogami. Porcja... bardzo degustacyjna!
#5 Schody do raju
#6 Jak się do tego zabrać?
#7 Pieczony ziemniak na krzesełku
#8 Marchewka serwowana na telefonie. Dlaczego? Nie wiemy
#9 Danie główne prosto z pisuaru
#10 Powodzenia w jedzeniu tej zupy, ktoś tu ewidentnie źle wyliczył proporcje
#11 Drink w woreczku do mrożenia- może przynajmniej będzie porządnie schłodzony?
#12 Pierożki prosto z prania
#13 Curry rozlane na desce do krojenia
#14 Ten talerz przystawek nie zachęca do jedzenia
#15 Co za dużo, to niezdrowo
#16 Pieczony kurczak na pełnym chilloucie
#17 Różyczki brokułów na metalowym drzewie
#18 Czekoladowe fondue prosto z muszli...chyba straciłam apetyt
#19 Męczenie zwierząt nie jest fajne...
#20 Wakacje we Włoszech
#21 Spaghetti bolognese w rożku? Nieczysta zagrywka
#22 Podane prosto na kamieniach. Lepiej się nie pomylić!