Nadal macie szansę na wygraną w naszej akcji. Genialne nagrody czekają!

Kwiecień rozpoczęliśmy z przytupem :) Razem z Red Bullem ruszyliśmy z konkursem, w którym możecie wykazać się pomysłowością, tworząc autorski koktajl oraz zdobyć cenne nagrody ;) Wszystkie szczegóły znajdziecie poniżej.

Obrazek
Pyszności
Obrazek

Od początku...

Jeśli jakimś cudem przeoczyliście nasz filmik promujący całą akcję, przypomnimy kilka podstawowych zasad. Po pierwsze, aby wziąć udział w konkursie, musicie przygotować autorski koktajl i na naszym fanpage'u zamieścić zdjęcie lub filmik z efektem końcowym.

Po drugie, stworzony przez Was koktajl nie może promować innych marek oprócz Red Bulla (w przygotowanej recepturze musi znaleźć się jeden z produktów współorganizatora - Red Bull Kiwi Edition (zielony), Red Bull Mandarin Edition (pomarańczowy), Red Bull Tropical Edition (żółty)).

Obrazek

Wszystkie szczegóły odnośnie akcji znajdziecie tutaj.

Co można wygrać...

W naszym konkursie nagrodzonych zostanie kilka osób. Przygotowaliśmy atrakcyjne upominki, dlatego warto na chwilę wcielić w rolę barmana i przygotować wyjątkowy koktajl.

Obrazek

Cały akcja została podzielona na 3 mini konkursy, w których wyłonimy po 3 laureatów. Osoby, które zajmą I miejsce otrzymają po 700 zł, gadżety Pyszności i czteropak Red Bulla. Jeśli wśród biorących udział znajdzie się osoba, która przygotuje 3 najlepsze drinki, zgarnie całą pulę za pierwsze miejsce, czyli 2 100 zł!

Co więcej, jednorazowo przyznana zostanie Nagroda Specjalna Red Bulla – promocja jednego, wybranego z trzech zwycięskich koktajlów, przez miesiąc w Papa Bar we Wrocławiu (w ustalonym wcześniej terminie).

To nadal nie koniec dobrych wiadomości. Nagrodzeni zostaną również laureaci II i III miejsc - gadżety Pyszności i czteropak Red Bulla. Ponadto, dla wyróżnionych prac, również będziemy mieć upominki, w postaci czteropaków Red Bulla.

Warto zawalczyć o wygraną? Spróbuj również Ty! ?

Wybrane dla Ciebie

Są lepsze niż mielone, a nie mają mięsa. Do roladek dodaję śniadaniowe płatki
Są lepsze niż mielone, a nie mają mięsa. Do roladek dodaję śniadaniowe płatki
Wiele osób nawet nie kojarzy nazwy. Na Kresach to prawdziwy przysmak
Wiele osób nawet nie kojarzy nazwy. Na Kresach to prawdziwy przysmak
Ewa Wachowicz robi obłędne udka. Mięso jest tak delikatne i soczyste, że samo odchodzi od kości
Ewa Wachowicz robi obłędne udka. Mięso jest tak delikatne i soczyste, że samo odchodzi od kości
Są równocześnie słodkie i napakowane białkiem. Przepis dostałam od cioci
Są równocześnie słodkie i napakowane białkiem. Przepis dostałam od cioci
Rozpoczynam sezon i w weekend zrobię to ciasto marchewkowe. Jest puszyste i mięciutkie jak obłoczek
Rozpoczynam sezon i w weekend zrobię to ciasto marchewkowe. Jest puszyste i mięciutkie jak obłoczek
Ciocia z Podlasia poczęstowała mnie na wakacjach. Od tej pory robię je regularnie
Ciocia z Podlasia poczęstowała mnie na wakacjach. Od tej pory robię je regularnie
Ułóż w garnku wszystkie składniki i gotuj. Mięso będzie idealnie miękkie i rozpadnie się pod widelcem
Ułóż w garnku wszystkie składniki i gotuj. Mięso będzie idealnie miękkie i rozpadnie się pod widelcem
Pierwszy raz jadłam je w Zakopanem. Od tej pory robię je niemal co piątek
Pierwszy raz jadłam je w Zakopanem. Od tej pory robię je niemal co piątek
Najlepsza wątróbka na świecie. Zawsze wychodzi mięciutka, soczysta i pełna smaku
Najlepsza wątróbka na świecie. Zawsze wychodzi mięciutka, soczysta i pełna smaku
W jesienne dni robię rozgrzewającą zapiekankę z włoskimi kluseczkami. Znika w mgnieniu oka
W jesienne dni robię rozgrzewającą zapiekankę z włoskimi kluseczkami. Znika w mgnieniu oka
W Czechach piją ją non stop. Jest zdrowsza od zwykłej herbaty i ma moc witamin
W Czechach piją ją non stop. Jest zdrowsza od zwykłej herbaty i ma moc witamin
Zanurzam w cieście i nadziewam na patyk. Parówka w tej wersji zachwyci nawet wybrednych smakoszy
Zanurzam w cieście i nadziewam na patyk. Parówka w tej wersji zachwyci nawet wybrednych smakoszy