Nadal macie szansę na wygraną w naszej akcji. Genialne nagrody czekają!

Kwiecień rozpoczęliśmy z przytupem :) Razem z Red Bullem ruszyliśmy z konkursem, w którym możecie wykazać się pomysłowością, tworząc autorski koktajl oraz zdobyć cenne nagrody ;) Wszystkie szczegóły znajdziecie poniżej.

Obrazek
Pyszności
Obrazek

Od początku...

Jeśli jakimś cudem przeoczyliście nasz filmik promujący całą akcję, przypomnimy kilka podstawowych zasad. Po pierwsze, aby wziąć udział w konkursie, musicie przygotować autorski koktajl i na naszym fanpage'u zamieścić zdjęcie lub filmik z efektem końcowym.

Po drugie, stworzony przez Was koktajl nie może promować innych marek oprócz Red Bulla (w przygotowanej recepturze musi znaleźć się jeden z produktów współorganizatora - Red Bull Kiwi Edition (zielony), Red Bull Mandarin Edition (pomarańczowy), Red Bull Tropical Edition (żółty)).

Obrazek

Wszystkie szczegóły odnośnie akcji znajdziecie tutaj.

Co można wygrać...

W naszym konkursie nagrodzonych zostanie kilka osób. Przygotowaliśmy atrakcyjne upominki, dlatego warto na chwilę wcielić w rolę barmana i przygotować wyjątkowy koktajl.

Obrazek

Cały akcja została podzielona na 3 mini konkursy, w których wyłonimy po 3 laureatów. Osoby, które zajmą I miejsce otrzymają po 700 zł, gadżety Pyszności i czteropak Red Bulla. Jeśli wśród biorących udział znajdzie się osoba, która przygotuje 3 najlepsze drinki, zgarnie całą pulę za pierwsze miejsce, czyli 2 100 zł!

Co więcej, jednorazowo przyznana zostanie Nagroda Specjalna Red Bulla – promocja jednego, wybranego z trzech zwycięskich koktajlów, przez miesiąc w Papa Bar we Wrocławiu (w ustalonym wcześniej terminie).

To nadal nie koniec dobrych wiadomości. Nagrodzeni zostaną również laureaci II i III miejsc - gadżety Pyszności i czteropak Red Bulla. Ponadto, dla wyróżnionych prac, również będziemy mieć upominki, w postaci czteropaków Red Bulla.

Warto zawalczyć o wygraną? Spróbuj również Ty! ?

Wybrane dla Ciebie
Nie jabłka czy śliwki. Wrzucam do formy i zapiekam pod kruszonką
Nie jabłka czy śliwki. Wrzucam do formy i zapiekam pod kruszonką
Piję zamiast kawy. Subtelnie pobudza, ale maksymalnie poprawia koncentrację
Piję zamiast kawy. Subtelnie pobudza, ale maksymalnie poprawia koncentrację
Miękkie, delikatne i puszyste ciasto, które pokochali Czesi. Zrobię na 1 listopada, zachwyci wszystkie ciotki
Miękkie, delikatne i puszyste ciasto, które pokochali Czesi. Zrobię na 1 listopada, zachwyci wszystkie ciotki
Zamiast kupować, robię sama. Pyszna i mam pewność, że wolna od szkodliwej chemii, a dzieci ją uwielbiają
Zamiast kupować, robię sama. Pyszna i mam pewność, że wolna od szkodliwej chemii, a dzieci ją uwielbiają
Dodaj do gulaszu. Mięso w mig stanie się miękkie i wydobędziesz z niego najlepszy smak
Dodaj do gulaszu. Mięso w mig stanie się miękkie i wydobędziesz z niego najlepszy smak
Pyszne i zdrowe mięso jemy tylko od święta. Nie jest naszpikowane hormonami i antybiotykami
Pyszne i zdrowe mięso jemy tylko od święta. Nie jest naszpikowane hormonami i antybiotykami
Tylko w tej temperaturze piekę kiełbasę. Smakuje jak prosto z ogniska
Tylko w tej temperaturze piekę kiełbasę. Smakuje jak prosto z ogniska
Zielony sos jest jednym z moich ulubionych. Idealnie pasuje do pieczonych ziemniaczków
Zielony sos jest jednym z moich ulubionych. Idealnie pasuje do pieczonych ziemniaczków
Doprawiam ziarenkami, które są dobre na stres. Risotto pachnie jak sernik baskijski
Doprawiam ziarenkami, które są dobre na stres. Risotto pachnie jak sernik baskijski
Nigdy nie jadłem tak pysznych oponek. Ten przepis z bananami to istne szaleństwo
Nigdy nie jadłem tak pysznych oponek. Ten przepis z bananami to istne szaleństwo
Kapusta kiszona nie dla każdego. Oto kto nie powinien jej jeść
Kapusta kiszona nie dla każdego. Oto kto nie powinien jej jeść
Tak przechowuj imbir. Inaczej szybko zacznie się marszczyć i pleśnieć
Tak przechowuj imbir. Inaczej szybko zacznie się marszczyć i pleśnieć