Przepisy
Newsy
Porady
Inspiracje
Wideo
Domowa restauracja
Kulinarna Stolica Polski
Domowa Restauracja
Delicious Magazine
#Smażenie
Smażenie
Wróć do góry
smażenie
Wsyp odrobinkę na patelnię. Olej nie pryśnie nawet kropelką
Ewa Malinowska
smażenie
Błahy błąd powoduje, że panierka odpada z ryby. Niemal każdy tak robi
Marzena Pęcak
smażenie
Wrzuciłeś na patelnię kurczaka i pojawiła się biała piana? Zobacz, co to oznacza
Paulina Hermann
smażenie
Ryba śmierdzi w czasie smażenia? Babcia poradziła mi, jak temu zapobiec
Karina Czernik
smażenie
Wiele osób wciąż popełnia ten błąd. Przez to pieczarki są miękkie i gumowe
Ewa Malinowska
smażenie
Moja mama zawsze nakrywa patelnię durszlakiem. Na początku się śmiałam
Karina Czernik
smażenie
Smażysz schabowe? To, na czym to robisz, ma ogromne znaczenie. Babcie dobrze o tym wiedziały
Marzena Pęcak
smażenie
Panierka odkleja się od ryby? Pominąłeś jedną rzecz przed smażeniem
smażenie
Zakaz smażenia ryb nad morzem? "Tego smrodu nie da się wywietrzyć i doczyścić"
Paulina Hermann
smażenie
Smażą i jedzą kamienie. To prawdziwy rarytas, ale trzeba je właściwie przygotować
Następna strona