Takich lodów jeszcze nie było. Robert Makłowicz opracował zupełnie nowy smak na lato
Lato zbliża się wielkimi krokami, a wraz z nim czas na pyszne i orzeźwiające desery. Marka Good Lood znana z lodów rzemieślniczych, postanowiła zaskoczyć swoich fanów zupełnie nowym smakiem! Wspólnie z Robertem Makłowiczem i jego synami, Mikołajem i Ferdynandem, stworzyli wyjątkowe lody, których jeszcze nie było na rynku.
23.05.2024 18:08
Marka "Makłowicz i Synowie" zaskoczyła wszystkich, ogłaszając nieoczekiwaną współpracę z rzemieślniczym producentem lodów Good Lood. Słynny dziennikarz kulinarny, Robert Makłowicz, znany z licznych programów kulinarnych i internetowych memów, wchodzi na rynek lodów, oferując zupełnie nowy, niebanalny smak na lato. To połączenie klasyki i nowoczesności, które ma szansę podbić serca i podniebienia Polaków.
Dalsza część artykułu pod materiałem wideo
Włoski akcent w polskim wydaniu
Nowe lody to połączenie, o którym "nikt nie prosił, ale każdy potrzebował". To prawdziwa wanilia z nutą włoskiej oliwy Nocellara od Makłowicz i Synowie, doprawiona szczyptą pieprzu Timut. Tak powstał przysmak uwielbiany przez mieszkańców Italii, który mamy nadzieję, że pokochacie również wy!
Oliwa Nocellara to jedna z najbardziej cenionych oliw na świecie. Ma delikatny, owocowy smak i lekko pikantny aromat. Pieprz Timut to z kolei rzadka odmiana pieprzu o cytrusowym aromacie. Te dwa składniki nadają lodom niepowtarzalny smak i aromat, który z pewnością zachwyci nawet najbardziej wybrednych smakoszy.
Lody z Robertem Makłowiczem? To jak uczta z mistrzem!
Jak przekonują przedstawiciele Good Lood, spróbowanie tych lodów to jak "ucztowanie z samym panem Robertem Makłowiczem". To wyjątkowa okazja, aby połączyć przyjemność jedzenia z pasją do odkrywania nowych smaków.
Gdzie spróbować nowych lodów Roberta Makłowicza?
Nowe lody od Roberta Makłowicza i Good Lood będą dostępne już od 24 maja 2024 roku w każdym punkcie Good Lood w Krakowie i w Warszawie. Można je również zamówić z dostawą dzięki usłudze Good Lood Delivery.