WAŻNE
TERAZ

Bezzałogowiec PGZ spadł w Inowrocławiu. Potwierdziła nam to policja

Takich lodów jeszcze nie było. Robert Makłowicz opracował zupełnie nowy smak na lato

Lato zbliża się wielkimi krokami, a wraz z nim czas na pyszne i orzeźwiające desery. Marka Good Lood znana z lodów rzemieślniczych, postanowiła zaskoczyć swoich fanów zupełnie nowym smakiem! Wspólnie z Robertem Makłowiczem i jego synami, Mikołajem i Ferdynandem, stworzyli wyjątkowe lody, których jeszcze nie było na rynku.

Takich lodów jeszcze nie było. Robert Makłowicz opracował zupełnie nowy smak na latoTakich lodów jeszcze nie było. Robert Makłowicz opracował zupełnie nowy smak na lato
Źródło zdjęć: © Adobe Stock, Facebook
Marcin Michałowski

Marka "Makłowicz i Synowie" zaskoczyła wszystkich, ogłaszając nieoczekiwaną współpracę z rzemieślniczym producentem lodów Good Lood. Słynny dziennikarz kulinarny, Robert Makłowicz, znany z licznych programów kulinarnych i internetowych memów, wchodzi na rynek lodów, oferując zupełnie nowy, niebanalny smak na lato. To połączenie klasyki i nowoczesności, które ma szansę podbić serca i podniebienia Polaków.

Dalsza część artykułu pod materiałem wideo

Pistacjowe pucharki szczęścia. Ulubiony deser na zimno w wiosennym wydaniu

Włoski akcent w polskim wydaniu

Nowe lody to połączenie, o którym "nikt nie prosił, ale każdy potrzebował". To prawdziwa wanilia z nutą włoskiej oliwy Nocellara od Makłowicz i Synowie, doprawiona szczyptą pieprzu Timut. Tak powstał przysmak uwielbiany przez mieszkańców Italii, który mamy nadzieję, że pokochacie również wy!

Oliwa Nocellara to jedna z najbardziej cenionych oliw na świecie. Ma delikatny, owocowy smak i lekko pikantny aromat. Pieprz Timut to z kolei rzadka odmiana pieprzu o cytrusowym aromacie. Te dwa składniki nadają lodom niepowtarzalny smak i aromat, który z pewnością zachwyci nawet najbardziej wybrednych smakoszy.

Lody z Robertem Makłowiczem? To jak uczta z mistrzem!

Jak przekonują przedstawiciele Good Lood, spróbowanie tych lodów to jak "ucztowanie z samym panem Robertem Makłowiczem". To wyjątkowa okazja, aby połączyć przyjemność jedzenia z pasją do odkrywania nowych smaków.

Gdzie spróbować nowych lodów Roberta Makłowicza?

Nowe lody od Roberta Makłowicza i Good Lood będą dostępne już od 24 maja 2024 roku w każdym punkcie Good Lood w Krakowie i w Warszawie. Można je również zamówić z dostawą dzięki usłudze Good Lood Delivery.

Źródło artykułu: Pysznosci.pl
Wybrane dla Ciebie
Nie jabłka czy śliwki. Wrzucam do formy i zapiekam pod kruszonką
Nie jabłka czy śliwki. Wrzucam do formy i zapiekam pod kruszonką
Piję zamiast kawy. Subtelnie pobudza, ale maksymalnie poprawia koncentrację
Piję zamiast kawy. Subtelnie pobudza, ale maksymalnie poprawia koncentrację
Japoński sekret gotowania ryżu. Nie klei się i nie zbryla, a jest idealnie sypki
Japoński sekret gotowania ryżu. Nie klei się i nie zbryla, a jest idealnie sypki
Miękkie, delikatne i puszyste ciasto, które pokochali Czesi. Zrobię na 1 listopada, zachwyci wszystkie ciotki
Miękkie, delikatne i puszyste ciasto, które pokochali Czesi. Zrobię na 1 listopada, zachwyci wszystkie ciotki
Wygląda jak jadalna pieczarka. Ale to bardzo podstępny i niebezpieczny grzyb
Wygląda jak jadalna pieczarka. Ale to bardzo podstępny i niebezpieczny grzyb
Zamiast kupować, robię sama. Pyszna i mam pewność, że wolna od szkodliwej chemii, a dzieci ją uwielbiają
Zamiast kupować, robię sama. Pyszna i mam pewność, że wolna od szkodliwej chemii, a dzieci ją uwielbiają
Dodaj do gulaszu. Mięso w mig stanie się miękkie i wydobędziesz z niego najlepszy smak
Dodaj do gulaszu. Mięso w mig stanie się miękkie i wydobędziesz z niego najlepszy smak
Pyszne i zdrowe mięso jemy tylko od święta. Nie jest naszpikowane hormonami i antybiotykami
Pyszne i zdrowe mięso jemy tylko od święta. Nie jest naszpikowane hormonami i antybiotykami
Tylko w tej temperaturze piekę kiełbasę. Smakuje jak prosto z ogniska
Tylko w tej temperaturze piekę kiełbasę. Smakuje jak prosto z ogniska
Zielony sos jest jednym z moich ulubionych. Idealnie pasuje do pieczonych ziemniaczków
Zielony sos jest jednym z moich ulubionych. Idealnie pasuje do pieczonych ziemniaczków
Doprawiam ziarenkami, które są dobre na stres. Risotto pachnie jak sernik baskijski
Doprawiam ziarenkami, które są dobre na stres. Risotto pachnie jak sernik baskijski
Nigdy nie jadłem tak pysznych oponek. Ten przepis z bananami to istne szaleństwo
Nigdy nie jadłem tak pysznych oponek. Ten przepis z bananami to istne szaleństwo