Takich lodów jeszcze nie było. Robert Makłowicz opracował zupełnie nowy smak na lato

Lato zbliża się wielkimi krokami, a wraz z nim czas na pyszne i orzeźwiające desery. Marka Good Lood znana z lodów rzemieślniczych, postanowiła zaskoczyć swoich fanów zupełnie nowym smakiem! Wspólnie z Robertem Makłowiczem i jego synami, Mikołajem i Ferdynandem, stworzyli wyjątkowe lody, których jeszcze nie było na rynku.

Takich lodów jeszcze nie było. Robert Makłowicz opracował zupełnie nowy smak na latoTakich lodów jeszcze nie było. Robert Makłowicz opracował zupełnie nowy smak na lato
Źródło zdjęć: © Adobe Stock, Facebook
Marcin Michałowski

Marka "Makłowicz i Synowie" zaskoczyła wszystkich, ogłaszając nieoczekiwaną współpracę z rzemieślniczym producentem lodów Good Lood. Słynny dziennikarz kulinarny, Robert Makłowicz, znany z licznych programów kulinarnych i internetowych memów, wchodzi na rynek lodów, oferując zupełnie nowy, niebanalny smak na lato. To połączenie klasyki i nowoczesności, które ma szansę podbić serca i podniebienia Polaków.

Dalsza część artykułu pod materiałem wideo

Pistacjowe pucharki szczęścia. Ulubiony deser na zimno w wiosennym wydaniu

Włoski akcent w polskim wydaniu

Nowe lody to połączenie, o którym "nikt nie prosił, ale każdy potrzebował". To prawdziwa wanilia z nutą włoskiej oliwy Nocellara od Makłowicz i Synowie, doprawiona szczyptą pieprzu Timut. Tak powstał przysmak uwielbiany przez mieszkańców Italii, który mamy nadzieję, że pokochacie również wy!

Oliwa Nocellara to jedna z najbardziej cenionych oliw na świecie. Ma delikatny, owocowy smak i lekko pikantny aromat. Pieprz Timut to z kolei rzadka odmiana pieprzu o cytrusowym aromacie. Te dwa składniki nadają lodom niepowtarzalny smak i aromat, który z pewnością zachwyci nawet najbardziej wybrednych smakoszy.

Lody z Robertem Makłowiczem? To jak uczta z mistrzem!

Jak przekonują przedstawiciele Good Lood, spróbowanie tych lodów to jak "ucztowanie z samym panem Robertem Makłowiczem". To wyjątkowa okazja, aby połączyć przyjemność jedzenia z pasją do odkrywania nowych smaków.

Gdzie spróbować nowych lodów Roberta Makłowicza?

Nowe lody od Roberta Makłowicza i Good Lood będą dostępne już od 24 maja 2024 roku w każdym punkcie Good Lood w Krakowie i w Warszawie. Można je również zamówić z dostawą dzięki usłudze Good Lood Delivery.

Źródło artykułu: Pysznosci.pl

Wybrane dla Ciebie

Turecki deser z semoliną. Mała porcja całkowicie wystarcza do kawy
Turecki deser z semoliną. Mała porcja całkowicie wystarcza do kawy
Spróbujesz raz i będziesz robić codziennie. Kawa z tym dodatkiem smakuje jak deser
Spróbujesz raz i będziesz robić codziennie. Kawa z tym dodatkiem smakuje jak deser
Wszystkie składniki wrzucam do rękawa i piekę. Pyszny obiad dla całej rodziny bez dużego nakładu pracy
Wszystkie składniki wrzucam do rękawa i piekę. Pyszny obiad dla całej rodziny bez dużego nakładu pracy
Pierwszy raz spróbowałam w Wetlinie. Zdobyłam przepis i smażę w każdy weekend
Pierwszy raz spróbowałam w Wetlinie. Zdobyłam przepis i smażę w każdy weekend
W ostatni weekend wywołało sporo emocji przy stole. Ostatni kawałek był na wagę złota
W ostatni weekend wywołało sporo emocji przy stole. Ostatni kawałek był na wagę złota
Katarzyna Bosacka wzięła pod lupę śliwki. Jakie są zdrowsze: świeże czy suszone?
Katarzyna Bosacka wzięła pod lupę śliwki. Jakie są zdrowsze: świeże czy suszone?
Blenduję z pieczoną papryką i nakładam na pieczywo. Nawet pasta jajeczna nie ma z nią szans
Blenduję z pieczoną papryką i nakładam na pieczywo. Nawet pasta jajeczna nie ma z nią szans
Czy trzeba myć surowe mięso? Wyjaśniamy raz na zawsze
Czy trzeba myć surowe mięso? Wyjaśniamy raz na zawsze
Prawdziwe śląskie smaki bez ściemy. Za ten gratis do zamówienia przymykamy oko na rachunek
Prawdziwe śląskie smaki bez ściemy. Za ten gratis do zamówienia przymykamy oko na rachunek
Są lepsze niż mielone, a nie mają mięsa. Do roladek dodaję śniadaniowe płatki
Są lepsze niż mielone, a nie mają mięsa. Do roladek dodaję śniadaniowe płatki
Wiele osób nawet nie kojarzy nazwy. Na Kresach to prawdziwy przysmak
Wiele osób nawet nie kojarzy nazwy. Na Kresach to prawdziwy przysmak
Ewa Wachowicz robi obłędne udka. Mięso jest tak delikatne i soczyste, że samo odchodzi od kości
Ewa Wachowicz robi obłędne udka. Mięso jest tak delikatne i soczyste, że samo odchodzi od kości