Tosty można podać na wiele sposobów. Na słodko i słono. I dziś właśnie zaprezentujemy to drugie rozwiązanie, które pozwoli Ci przygotować pyszne śniadanie, czy też kolację. Po prostu palce lizać!
Pyszności
23.09.2017 | aktual.: 24.09.2017 12:05
Zalogowani mogą więcej
Możesz zapisać ten artykuł na później. Znajdziesz go potem na swoim koncie użytkownika
Składniki:
5 szt. chleb tostowy
5 plastrów żółty ser
10 plastrów szynka szwarcwaldzka
Sposób przygotowania:
1. Rozwałkuj tosty. Następnie umieść na nich ser i zawiń w rulon.
2. Powstałe rulony owiń w szynkę
3. Tosty podsmaż na patelni, do chwili aż się zarumienią.
4. I to wszystko!
Oceń jakość naszego artykułuTwoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.