Magdalena Pomorska

Z jakiej dyni zrobisz zupę krem i deser? Jest jedna pyszna odmiana

Dynia króluje w jesiennych daniach, a na farmie dyń ekspertka Paulina Kostecka podpowiedziała nam, jak wykorzystać odmianę pink banana jumbo.
Więcej wideo
Ciasto miodowe lata zachwyca każdą warstwą. Mój hit na weekendCiasto miodowe lata zachwyca każdą warstwą. Mój hit na weekend
Zamiast gotować, zrób pierogi jak na Suwalszczyźnie. Dwa farsze i doskonałe ciastoZamiast gotować, zrób pierogi jak na Suwalszczyźnie. Dwa farsze i doskonałe ciasto
Zapytaliśmy Ewę Wachowicz o śniadania Polaków. Załamała ręceZapytaliśmy Ewę Wachowicz o śniadania Polaków. Załamała ręce
Nie kupuję gotowca, piekę sama w domu. Ciasto mleczna kanapka zachwyca każdym kęsemNie kupuję gotowca, piekę sama w domu. Ciasto mleczna kanapka zachwyca każdym kęsem
Na wykałaczki nabijam kulki, owoce i szynkę. Zapomnisz o koreczkach z kabanosówNa wykałaczki nabijam kulki, owoce i szynkę. Zapomnisz o koreczkach z kabanosów
Wygląda jak tortilla, ale nie ma grama mąki. Zwijam i zajadam na kolację lub śniadanieWygląda jak tortilla, ale nie ma grama mąki. Zwijam i zajadam na kolację lub śniadanie
Letnia surówka obiadowa w 5 minut. Hit z młodą kapustąLetnia surówka obiadowa w 5 minut. Hit z młodą kapustą

Wybrane dla Ciebie

Prawdziwe śląskie smaki bez ściemy. Za ten gratis do zamówienia, przymykamy oko na rachunek
Prawdziwe śląskie smaki bez ściemy. Za ten gratis do zamówienia, przymykamy oko na rachunek
Są lepsze niż mielone, a nie mają mięsa. Do roladek dodaję śniadaniowe płatki
Są lepsze niż mielone, a nie mają mięsa. Do roladek dodaję śniadaniowe płatki
Wiele osób nawet nie kojarzy nazwy. Na Kresach to prawdziwy przysmak
Wiele osób nawet nie kojarzy nazwy. Na Kresach to prawdziwy przysmak
Ewa Wachowicz robi obłędne udka. Mięso jest tak delikatne i soczyste, że samo odchodzi od kości
Ewa Wachowicz robi obłędne udka. Mięso jest tak delikatne i soczyste, że samo odchodzi od kości
Są równocześnie słodkie i napakowane białkiem. Przepis dostałam od cioci
Są równocześnie słodkie i napakowane białkiem. Przepis dostałam od cioci
Rozpoczynam sezon i w weekend zrobię to ciasto marchewkowe. Jest puszyste i mięciutkie jak obłoczek
Rozpoczynam sezon i w weekend zrobię to ciasto marchewkowe. Jest puszyste i mięciutkie jak obłoczek
Popisowa zupa, deser i zapas na zimę. Wachowicz o szparagówce, jakiej nie znacie
Popisowa zupa, deser i zapas na zimę. Wachowicz o szparagówce, jakiej nie znacie
Przerażają i kuszą. Jarek Nowak spróbował, jak smakują części zwierząt, których większość nie tknie
Przerażają i kuszą. Jarek Nowak spróbował, jak smakują części zwierząt, których większość nie tknie
Ciocia z Podlasia poczęstowała mnie na wakacjach. Od tej pory robię je regularnie
Ciocia z Podlasia poczęstowała mnie na wakacjach. Od tej pory robię je regularnie
Ułóż w garnku wszystkie składniki i gotuj. Mięso będzie idealnie miękkie i rozpadnie się pod widelcem
Ułóż w garnku wszystkie składniki i gotuj. Mięso będzie idealnie miękkie i rozpadnie się pod widelcem
Pierwszy raz jadłam je w Zakopanem. Od tej pory robię je niemal co piątek
Pierwszy raz jadłam je w Zakopanem. Od tej pory robię je niemal co piątek
Najlepsza wątróbka na świecie. Zawsze wychodzi mięciutka, soczysta i pełna smaku
Najlepsza wątróbka na świecie. Zawsze wychodzi mięciutka, soczysta i pełna smaku