Chleb warstwowy

Lubicie pyszne kanapki? Jeśli tak, za chwilę znajdziecie się w prawdziwym raju. A wszystko to za sprawą naszej kolorowej propozycji!

Chleb warstwowy4
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Chleb warstwowy
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Podziel chleb na pół. Następnie usuń zawartość ze środka.
    Podziel chleb na pół. Następnie usuń zawartość ze środka.
  2. W części z wypukłą górą ułóż plastry szynki i sera.
    W części z wypukłą górą ułóż plastry szynki i sera.
  3. Następnie dodaj plastry ogórka i pomidora.
    Następnie dodaj plastry ogórka i pomidora.
  4. W drugiej części bułki umieść majonez. A na poprzedniej połówce ułóż liście sałaty.
    W drugiej części bułki umieść majonez. A na poprzedniej połówce ułóż liście sałaty.
  5. Owiń chlebek w folię spożywczą i wstaw do lodówki min. na 2 godziny.
    Owiń chlebek w folię spożywczą i wstaw do lodówki min. na 2 godziny.
  6. Smacznego
    Smacznego

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×