Japończycy wymyślili czekoladę w plasterkach. Każdy łasuch w końcu będzie w pełni zaspokojony!
28.10.2016 17:00, aktual.: 12.04.2023 09:35
Zalogowani mogą więcej
Możesz zapisać ten artykuł na później. Znajdziesz go potem na swoim koncie użytkownika
Kto nie lubi czekolady? Chyba każdy choć raz miał na nią taką ochotę, że był w stanie w środku nocy wstać do kuchni w poszukiwaniu ciemnej tabliczki. Niektórzy lubią ją w takiej postaci, ale pozostali ubóstwiają zamkniętą w słoiczku. To uczucie, gdy rozsmarowuje się na chlebie, jest po prostu nieziemskie!
Jeśli mam być szczera, kocham także ser w plasterkach i życie byłoby o niebo łatwiejsze, gdyby można połączyć te dwie opcje: czekolada i plasterki! Otóż, moi mili: MAMY TO! W końcu powstało to cudo. Stworzeniem czekoladowej pokusy zajęła się japońska firma Bourbon.
Wszyscy ci, którzy chcą się dowiedzieć czegoś więcej o czekoladowych plasterkach, niech zajrzą na stronę Bourbon. Być może ktoś z Was się skusi :)