Kuchnia podkarpacka
Wróć do góry
kuchnia podkarpackaZapomniane wielkanocne danie z Podkarpacia. Podobną potrawę jada się na Słowacji, w Estonii, a nawet Finlandii
Karina Czernik
kuchnia podkarpackaKuzynka z Podkarpacia poczęstowała mnie wyjątkowymi pierogami. Teraz sama robię przynajmniej raz w miesiącu
Adrianna Trusiuk
kuchnia podkarpackaUsłyszysz nazwę i parskniesz śmiechem. Podkarpacki pasztecik, który był przysmakiem pasterzy
Rafał Natorski
kuchnia podkarpackaBieszczadzki zawyłec to najlepszy gołąbek w moim życiu. Lepszego nie jadłam
Marzena Pęcak
kuchnia podkarpackaZapomniana zupa naszych przodków. Na przednówku gotowano na okrągło, a dziś mało kto kojarzy nazwę
Jakub Suliga
kuchnia podkarpackaPierogi Kresowe. Spróbujesz raz, a będziesz robić częściej niż ziemniaczane
Marcin Michałowski
kuchnia podkarpackaGospodynie z Podkarpacia robią sowy w słoikach na zimę. Receptura jest znana od pokoleń
Jakub Suliga
kuchnia podkarpackaBieszczadzkie bandurjanki. Zrobisz raz i będziesz chciał jeść bez końca
Jakub Suliga