Wegańskie bliny owsiane

Wegańskie bliny owsiane to idealna propozycja na śniadanie dla całej rodziny. Pyszne, fitowe i łatwe danie skradnie serce każdego, kto tylko raz go skosztuje ?

W przygotowaniu wegańskich blinów owsianych pomógł nam blender marki Philips.

Zobacz także: Chia pudding 

Wegańskie bliny owsiane6-8
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Wegańskie bliny owsiane
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. W blenderze kielichowym połącz otręby owsiane, mleko ryżowe, ocet jabłkowy, olej kokosowy, miód, proszek do pieczenia i cynamon.
    W blenderze kielichowym połącz otręby owsiane, mleko ryżowe, ocet jabłkowy, olej kokosowy, miód, proszek do pieczenia i cynamon.
  2. Do przygotowanego miksu dodaj jabłka prażone. Ponownie wymieszaj.
    Do przygotowanego miksu dodaj jabłka prażone. Ponownie wymieszaj.
  3. Z powstałej mieszanki stwórz bliny i smaż na patelni.
    Z powstałej mieszanki stwórz bliny i smaż na patelni.
  4. Gotowe danie udekoruj miodem i suszoną żurawiną. Smacznego!
    Gotowe danie udekoruj miodem i suszoną żurawiną. Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×