PrzepisBoże Narodzenie
Boże Narodzenie
Boże NarodzenieUkładam schab w naczyniu i zalewam sosem. Mięso wychodzi kruchutkie i delikatne
Marcin Michałowski
Boże NarodzenieTa obłędna rolada z czekoladowym akcentem smakuje jak z najlepszej cukierni
Marzena Pęcak
Boże NarodzenieKruche ciasteczka z kremowym nadzieniem. Za komuny piekła je każda gospodyni
Marcin Michałowski
Boże NarodzenieKanapkowe choinki w kolorowym wydaniu. Ciekawa, smaczna i oryginalna przekąska już czeka
Marzena Pęcak
Boże NarodzenieW drugi dzień świąt serwuję pieczeń huzarską. Rodzina prosi o dokładki
Marcin Michałowski
Boże NarodzenieByła gwiazda "M jak miłość" co roku robi pierogi z niespodzianką. "Jak babcia Lodzia"
oprac. Marzena Pęcak
Boże NarodzenieW drugi dzień świąt na obiad, a później na kanapki. Ten schab to majstersztyk
Karina Czernik