Masło orzechowe domowej roboty

masło orzechowe domowej roboty

Dziś pokażemy Ci, jak zrobić w domowym zaciszu własne masło orzechowe. I to w bardzo prosty i szybki sposób. To naprawdę jest możliwe 😉

Masło orzechowe przygotowaliśmy przy pomocy blendera ręcznego OnTheGo Philips.

Zobacz także: Brownie z kaszy jaglanej

Masło orzechowe domowej roboty450
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Masło orzechowe domowej roboty
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje g

Sposób przygotowania:

  1. Umieść w misce: orzeszki ziemne, olej sezamowy i sól.
    Umieść w misce: orzeszki ziemne, olej sezamowy i sól.
  2. Zblenduj składniki.
    Zblenduj składniki.
  3. Następnie dodaj miód i dokładnie wymieszaj.
    Następnie dodaj miód i dokładnie wymieszaj.
  4. I gotowe!
    I gotowe!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×