Zadała jedno pytanie. Właściciel greckiej restauracji ostro ją zwyzywał

Podczas wakacyjnej podróży na słoneczne Rodos, Natalia Karp, znana podróżniczka i tiktokerka, niespodziewanie stała się główną bohaterką awantury w jednej z greckich restauracji. Czego dokładnie dotyczył ten konflikt i dlaczego wzbudził tyle emocji?

Oburzona klientka greckiej restauracjiOburzona klientka greckiej restauracji
Źródło zdjęć: © TikTok | Lenovo
Marcin Michałowski

Natalia Karp, która słynie z dzielenia się swoimi podróżniczymi przygodami na platformie TikTok, postanowiła spędzić wakacje na malowniczej wyspie Rodos. Po przylocie na miejsce w późnych godzinach wieczornych zebrała swoich towarzyszy podróży i wyruszyła na poszukiwanie restauracji otwartej do północy.

Po pewnym czasie znaleźli się w lokalu, gdzie złożyli zamówienie na pizzę, piwo i sok pomarańczowy. Jednak to ostatnie zamówienie okazało się iskrą, która rozpaliła awanturę.

Dalsza część artykułu pod materiałem wideo

Spaghetti w kremowym sosie BRIE. Ekspresowy przepis na pyszny obiad

Natalia, chcąc upewnić się, że sok jest świeżo wyciskany na miejscu, zadała właścicielowi restauracji niewinne pytanie. Ono okazało się być kroplą, która przelała czarę goryczy. Właściciel restauracji wyraźnie się zdenerwował i stanowczo twierdził, że to on sam przygotowuje sok. Natalia jednak nie była pewna, czy to prawda.

Napięcie narastało, a Natalia i jej towarzysze usłyszeli, jak właściciel w niemieckim języku krytykował ich zachowanie. Sytuacja stawała się coraz bardziej napięta.

Konflikt osiąga kulminację

Podczas płacenia rachunku Natalia zauważyła, że pierwszy sok pochodził z marketu, a drugi, choć wyciskany, nie wydawał się być świeży. To spowodowało wybuch emocji u właściciela restauracji, który wykrzykiwał "Zapłać teraz! Zapłać teraz!". Groził też wezwaniem policji.

Polacy zdecydowali się jednak na zapłatę, a właściciel szybko wycofał się z pomysłu wezwania policji. Okazało się, że ten incydent nie był pierwszym tego rodzaju w tej restauracji. Tak przynajmniej wynika z internetowych recenzji.

Reakcja społeczności internetowej

Nagranie z tego incydentu trafiło na TikToka Natalii i szybko zdobyło dużą popularność, przyciągając uwagę ponad 963 tysięcy użytkowników. Wielu komentujących uważało, że konflikt był przesadzony i niepotrzebny podczas wakacji.

Jedna z użytkowniczek napisała:


Proponuję mniej się spinać takimi rzeczami i cieszyć się wakacjami... to naprawdę niewarte takiej kłótni.

Źródło artykułu: Pysznosci.pl

Wybrane dla Ciebie

Prawdziwe śląskie smaki bez ściemy. Za ten gratis do zamówienia, przymykamy oko na rachunek
Prawdziwe śląskie smaki bez ściemy. Za ten gratis do zamówienia, przymykamy oko na rachunek
Są lepsze niż mielone, a nie mają mięsa. Do roladek dodaję śniadaniowe płatki
Są lepsze niż mielone, a nie mają mięsa. Do roladek dodaję śniadaniowe płatki
Wiele osób nawet nie kojarzy nazwy. Na Kresach to prawdziwy przysmak
Wiele osób nawet nie kojarzy nazwy. Na Kresach to prawdziwy przysmak
Ewa Wachowicz robi obłędne udka. Mięso jest tak delikatne i soczyste, że samo odchodzi od kości
Ewa Wachowicz robi obłędne udka. Mięso jest tak delikatne i soczyste, że samo odchodzi od kości
Są równocześnie słodkie i napakowane białkiem. Przepis dostałam od cioci
Są równocześnie słodkie i napakowane białkiem. Przepis dostałam od cioci
Rozpoczynam sezon i w weekend zrobię to ciasto marchewkowe. Jest puszyste i mięciutkie jak obłoczek
Rozpoczynam sezon i w weekend zrobię to ciasto marchewkowe. Jest puszyste i mięciutkie jak obłoczek
Popisowa zupa, deser i zapas na zimę. Wachowicz o szparagówce, jakiej nie znacie
Popisowa zupa, deser i zapas na zimę. Wachowicz o szparagówce, jakiej nie znacie
Przerażają i kuszą. Jarek Nowak spróbował, jak smakują części zwierząt, których większość nie tknie
Przerażają i kuszą. Jarek Nowak spróbował, jak smakują części zwierząt, których większość nie tknie
Ciocia z Podlasia poczęstowała mnie na wakacjach. Od tej pory robię je regularnie
Ciocia z Podlasia poczęstowała mnie na wakacjach. Od tej pory robię je regularnie
Ułóż w garnku wszystkie składniki i gotuj. Mięso będzie idealnie miękkie i rozpadnie się pod widelcem
Ułóż w garnku wszystkie składniki i gotuj. Mięso będzie idealnie miękkie i rozpadnie się pod widelcem
Pierwszy raz jadłam je w Zakopanem. Od tej pory robię je niemal co piątek
Pierwszy raz jadłam je w Zakopanem. Od tej pory robię je niemal co piątek
Najlepsza wątróbka na świecie. Zawsze wychodzi mięciutka, soczysta i pełna smaku
Najlepsza wątróbka na świecie. Zawsze wychodzi mięciutka, soczysta i pełna smaku