Przepisy
Newsy
Porady
Inspiracje
Wideo
Kulinarna Stolica Polski
Kuchnia dolnośląska
Kuchnia kujawska
Kuchnia lubelska
Kuchnia lubuska
Kuchnia łódzka
Kuchnia małopolska
Kuchnia mazowiecka
Kuchnia opolska
Kuchnia podkarpacka
Kuchnia podlaska
Kuchnia pomorska
Kuchnia śląska
Kuchnia świętokrzyska
Kuchnia warmińsko-mazurska
Kuchnia wielkopolska
Kuchnia zachodniopomorska
Kulinarna Stolica Polski
Domowa Restauracja
Delicious Magazine
Kania
Zapisz na później
kania
Jest obłędnie pyszna. Większość grzybiarzy boi się ją zbierać
Marcin Michałowski
Zapisz na później
kania
Kotlety z kani są sflaczałe, a nie jędrne i chrupiące? Na pewno popełniasz jeden błąd
Ewa Malinowska
Zapisz na później
kania
Zamiast smażyć w panierce, układam w słoiczku i odstawiam na 4 dni. Kanie w tym wydaniu to petarda
Karina Czernik
Zapisz na później
kania
Jest silnie trujący. Z naszą ukochaną kanią mylą go nawet doświadczeni grzybiarze
Karina Czernik
Zapisz na później
kania
Teść pokazał mi sposób na kanie. Zanim je ugotuję, wkładam do miski
oprac. Magdalena Pomorska
Zapisz na później
kania
Kroję w paski i dorzucam do zupy. Na widok takich flaczków nikt się nie krzywi
Karina Czernik
Zapisz na później
kania
Jeden z najcenniejszych grzybów w naszych lasach. Obniża ciśnienie i poprawia pamięć
Dominika Zaremba
Zapisz na później
kania
Tak odróżnisz kanię od muchomora. Oto najlepszy patent
Ewa Malinowska
Zapisz na później
kania
Włóż kanię do zimnej wody na noc. O poranku nie uwierzysz własnym oczom
Zapisz na później
kania
Tym prostym sposobem zawsze odróżnisz kanię od muchomora. Ta wiedza może uratować ci życie
Następna strona