Czekoladowe babeczki z masłem orzechowym

Poniżej znajdziesz prosty przepis na przepyszne czekoladowe babeczki z masłem orzechowym i kawałkami banana.

 

 

Czekoladowe babeczki z masłem orzechowym8
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Czekoladowe babeczki z masłem orzechowym
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje babeczek

Sposób przygotowania:

  1. Roztop tabliczkę czekolady z jedną łyżką oleju kokosowego. Następnie wlej po jednej łyżce masy do każdej z foremek.
    Roztop tabliczkę czekolady z jedną łyżką oleju kokosowego. Następnie wlej po jednej łyżce masy do każdej z foremek.
  2. Do każdej foremki włóż po małym kawałku banana.
    Do każdej foremki włóż po małym kawałku banana.
  3. Następnie do foremek wlej masło orzechowe.
    Następnie do foremek wlej masło orzechowe.
  4. Na koniec na każdą z babeczek wylej kleks z masy czekoladowej.
    Na koniec na każdą z babeczek wylej kleks z masy czekoladowej.
  5. Włóż do zamrażarki na 2 godziny.
    Włóż do zamrażarki na 2 godziny.
  6. Po 2 godzinach wyjmij z zamrażarki i gotowe. Smacznego!
    Po 2 godzinach wyjmij z zamrażarki i gotowe. Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×