in , , ,

Pasta jajeczna z tostami i kiełkami lucerny

Jak pasta jajeczna, to tylko w takim układzie, jak zaraz będziesz mieć okazję zobaczyć. Nie dość, że świetnie smakuje, to jeszcze jej przygotowanie jest bajecznie proste. Czego chcieć więcej?

Zobacz także: Tęczowe szaszłyki z łososia w fitowym wydaniu

Pasta jajeczna z tostami i kiełkami lucerny
Pasta jajeczna z tostami i kiełkami lucerny
6
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!

Składniki:

Porcje:
Wydruk przepisu

Sposób przygotowania:

  1. W misce połącz ze sobą pokrojone i rozdrobnione produkty: szczypiorek, ugotowane jajka, awokado, ogórek szklarniowy oraz ugotowaną pierś z kurczaka.
    W misce połącz ze sobą pokrojone i rozdrobnione produkty: szczypiorek, ugotowane jajka, awokado, ogórek szklarniowy oraz ugotowaną pierś z kurczaka.
  2. Następnie dodaj: majonez, sól i pieprz.
    Następnie dodaj: majonez, sól i pieprz.
  3. W formie do pieczenia umieść pierwszy rząd chleba tostowego. Na nim ułóż część mieszanki z miski.
    W formie do pieczenia umieść pierwszy rząd chleba tostowego. Na nim ułóż część mieszanki z miski.
  4. Potem dodaj kiełki i ponownie umieść chleb.
    Potem dodaj kiełki i ponownie umieść chleb.
  5. I czas na kolejną warstwę mieszanki oraz partię chleba tostowego. Wstaw formę do lodówki na 2-3 godziny.
    I czas na kolejną warstwę mieszanki oraz partię chleba tostowego. Wstaw formę do lodówki na 2-3 godziny.
  6. Smacznego!
    Smacznego!