PrzepisDania mięsne
Dania mięsne
Dania mięsneW tamtym roku upiekłam na Wszystkich Świętych. Obiad jeszcze nigdy nie znikł tak szybko
Ewa Malinowska
Dania mięsneTak przygotowanej wieprzowiny jeszcze nie jadłeś. Sekret tkwi w jednym składniku
Ewa Malinowska
Dania mięsneZamiast smażyć w tłuszczu, robię kotlety inaczej. Moja wątroba mi za to dziękuje
Jakub Suliga
Dania mięsneZ tego mięsa zrobisz najlepszy gulasz. Jest wyjątkowo miękkie i kruche
oprac. Dorota Gepert
Dania mięsneUkładam na cieście francuskim i wkładam do piekarnika. To najszybsze danie, jakie znam
Jakub Suliga
Dania mięsneW PRL-u były rarytasem, a dziś wzbudzają obrzydzenie. Mało kto odważy się je spróbować
oprac. Karina Czernik
Dania mięsnePrzepis mam prosto ze Śląska. Jesienią i zimą robię bardzo często, bo jest pyszna i syci na długo
Ewa Malinowska
Dania mięsneMoja mama dodaje do masy na mielone. Kotlety mają wyraźniejszy smak i przyjemnie chrupią
Ewa Malinowska
Dania mięsneW PRL-u babcie gotowały na okrągło. Dziś wielu krzywi się, gdy tylko usłyszy o tym gulaszu
Karina Czernik