Dania mięsne
Wróć do góry
Dania mięsneZamiast wylewać do zlewu, marynuję w niej karkówkę. Mięso wychodzi bardziej soczyste i kruche
Dorota Gepert
Dania mięsneKotlety mielone nie rozpadną się w czasie smażenia. Wystrzegaj się tych błędów
Adrianna Trusiuk
Dania mięsneCo roku na wiosnę zapiekam tak filet z kurczaka i młodą kapustę. Nie potrzeba nawet ziemniaków
Karina Czernik
Dania mięsneZamiast moczyć schabowe w mleku i cebuli, posmaruj keczupem. Wyjdą idealnie soczyste i kruchutkie
Dorota Gepert
Dania mięsneKażdy kęs rozpływa się w ustach. Tak kruchego i delikatnego mięsa nie jadłeś
Rafał Natorski
Dania mięsneSkładniki wrzucasz do jednego garnka i masz obiad na 3 dni. Bez sterty brudnych naczyń
Ewa Malinowska
Dania mięsneKilka składników układam w jednej brytfance i piekę. Mam pyszny obiad dla całej rodziny
Ewa Malinowska
Dania mięsneKupuję zamiast piersi z kurczaka i robię gulasz. Mięso rozpływa się w ustach
Ewa Malinowska
Dania mięsneUkładam kurczaka na ziemniakach i zalewam marynatą. Po 40 minutach obiad jest gotowy
Marzena Pęcak