WAŻNE
TERAZ

Pościg za podejrzewanym żołnierzem. Padły strzały

Porównała smak dań sprzed i po "Kuchennych rewolucjach". Jej opinia zaboli Gessler

"Kuchenne rewolucje" to program, który śledzi wielu Polaków. Magda Gessler pojawia się w restauracjach i odmienia nie tylko menu, wnętrze, ale i życie właścicieli lokalu. Ale czy zawsze jest lepiej niż przed rewolucją? Jedna z tiktokerek wybrała się do restauracji w Łomży, by to sprawdzić.  Oto jej werdykt.

Odwiedziła restaurację po "Kuchennych rewolucjach". Fot. TikTok/
pistacjowaaOdwiedziła restaurację po "Kuchennych rewolucjach". Fot. TikTok/ pistacjowaa

"Kuchenne rewolucje" Magdy Gessler to wspaniała okazja do zareklamowania się, ale i odmiany swojej sytuacji. Nie wszyscy, którzy wzięli udział w programie osiągnęli sukces. Są też tacy, którzy zamknęli lokale, ale też stracili klientów przez zmianę smaków. A jak wygląda sytuacja po rewolucjach w Malowanych pierogach w Łomży? Sprawdźmy.

Odwiedziła Malowane pierogi po "Kuchennych rewolucjach". "Było zdecydowanie lepiej"

Tiktokerka pistacjowaa odwiedziła lokal w swoim rodzinnym mieście Łomży, w którym odbyły się "Kuchenne rewolucje" Magdy Gessler. Młoda kobieta już wcześniej bywała w tym lokalu, więc postanowiła odwiedzić go ponownie, by porównać smak przed i po rewolucji. Zamówiła dwie porcje pierogów i naleśniki. Pierogi z baraniną i granatem oceniła jako wyjątkowo niesmaczne. Najlepsze były sycylijskie, a po prostu dobre były pierogi z mięsem wieprzowo-wołowym. W Malowanych pierogach za sześć sztuk pierogów z granatem i baraniną trzeba było zapłacić 42 złote, a za pozostałe 33 złote.

Naleśniki, które według niej prezentowały się naprawdę pięknie, wcale nie były jednak smaczne. Oceniła je jako zimne i gumowe.

Przed było zdecydowanie lepiej

- podsumowała wizytę w restauracji po "Kuchennych rewolucjach".

Pod nagraniem pojawiło się wiele komentarzy.

U nas w Płocku obie "restaurację," po rewolucji upadły. W sumie nic dziwnego

- czytamy.

U mnie w mieście była super restauracja, gdzie było bardzo dużo ludzi. Po kuchennych rewolucjach było to tak niedobre ze ludzie się truli i zamknęli…

- brzmi jeden z wielu podobnych komentarzy.

Szczerze jadłem w restauracji pani Magdy i kompletnie mi te dania nie smakowały. Smaki mdłe, a ceny kosmiczne

- napisał kolejny internauta.

Wybrane dla Ciebie

Ta moda powraca co sezon. Specjaliści ostrzegają przed konsekwencjami
Ta moda powraca co sezon. Specjaliści ostrzegają przed konsekwencjami
Uważany za jednego z najpyszniejszych i najzdrowszych grzybów. Zostawia w tyle nawet prawdziwka
Uważany za jednego z najpyszniejszych i najzdrowszych grzybów. Zostawia w tyle nawet prawdziwka
Zaplanuj zbiory już teraz. Wspomoże wątrobę i walkę z jesiennym przeziębieniem
Zaplanuj zbiory już teraz. Wspomoże wątrobę i walkę z jesiennym przeziębieniem
Znudziła mi się pizza na cienkim spodzie. Ta jest bardziej puszysta i smakuje jeszcze lepiej
Znudziła mi się pizza na cienkim spodzie. Ta jest bardziej puszysta i smakuje jeszcze lepiej
Z resztek ziemniaków robię krokiety. Z prostym sosem smakują jak marzenie
Z resztek ziemniaków robię krokiety. Z prostym sosem smakują jak marzenie
Gdy mam ochotę na pączki, wybieram te. Są jeszcze lepsze niż z różą
Gdy mam ochotę na pączki, wybieram te. Są jeszcze lepsze niż z różą
Dodaj dwie łyżki do ogórkowej. Rodzina okrzyknie cię mistrzem garnków
Dodaj dwie łyżki do ogórkowej. Rodzina okrzyknie cię mistrzem garnków
Daria na grzybobraniu. Sprawdziła ile grzybów można zebrać w godzinę
Daria na grzybobraniu. Sprawdziła ile grzybów można zebrać w godzinę
To sekret cukierników. Nie rozpuści się nawet na gorącej cynamonce
To sekret cukierników. Nie rozpuści się nawet na gorącej cynamonce
Popularna alternatywa dla sosu pomidorowego. Pizza jedna z najlepszych, jakie jadłam
Popularna alternatywa dla sosu pomidorowego. Pizza jedna z najlepszych, jakie jadłam
Do pizzy dodaję sezonowe warzywo. Przyjemnie słodkie, ale nie przytłacza
Do pizzy dodaję sezonowe warzywo. Przyjemnie słodkie, ale nie przytłacza
Pomidory faszeruję i wrzucam do piekarnika. Wychodzi pyszna przekąska na każdą imprezę
Pomidory faszeruję i wrzucam do piekarnika. Wychodzi pyszna przekąska na każdą imprezę