Grzanki z pikantnym salami i oliwkami. Pomysł na przekąskę na ciepło

Grzanki z pikantnym salami i oliwkami to szybki przepis na chrupiącą przekąskę. Prosty przepis, skład i sposób na ładne podanie krok po kroku.
Chrupiące grzanki z pikantnym salami i oliwkami – przepis, skład, podanie
Szybkie przekąski to idealny patent na każdą imprezę i kolację. Dzięki zamienieniu bagietki w grzanki możesz wykorzystać pieczywo, które zaczyna już być czerstwe. W ten sposób nie marnujesz jedzenia, a tworzysz nowe potrawy!
Grzanki z pikantnym salami i oliwkami świetnie sprawdzą się w towarzystwie lampki wina lub podczas wieczornego seansu filmowego. W prosty sposób zaserwujesz je tak, że staną się daniem, którym nie powstydziłaby się żadna restauracja!
Z czym podać grzanki z pikantnym salami i oliwkami? Sos pomidorowy i ciągnący się ser zamieniły je w małe pizze, których przygotowanie nie zajmie Ci dużo czasu. Przepis poniżej.
Zobacz także: Pieczony łosoś z zielonym pesto z bazylii
Komentarze