Rybne koreczki

Nasze koreczki zawrócą totalnie Ci w głowie. Wiemy o tym najlepiej z własnego doświadczenia ?



Składniki:
Porcje szt.- 6 szt. filety rybne cienkie
- 100 g oliwki czarne
- 30 g kapary w occie
- 1/3 szkl. natka pietruszki posiekana
- 1/2 łyżeczki sól
- 1/2 łyżeczki pieprz
- 6 szt. pomidorki koktajlowe
- 3 łyżki oliwa z oliwek do smażenia
Sposób przygotowania:
- Na desce do krojenia umieść oliwki, kapary i pietruszkę. Dokładnie posiekaj.
- Dopraw do smaku solą i pieprzem. Na każdym filecie umieść wcześniej posiekaną mieszankę.
- Dodaj po jednym pomidorku koktajlowym i zwiń w rulon.
- Podsmaż koreczki na patelni. Po czym wstaw do piekarnika na 5 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
- Smacznego!
Komentarze