Przepisy
Newsy
Porady
Inspiracje
Wideo
Kulinarna Stolica Polski
Kuchnia dolnośląska
Kuchnia kujawska
Kuchnia lubelska
Kuchnia lubuska
Kuchnia łódzka
Kuchnia małopolska
Kuchnia mazowiecka
Kuchnia opolska
Kuchnia podkarpacka
Kuchnia podlaska
Kuchnia pomorska
Kuchnia śląska
Kuchnia świętokrzyska
Kuchnia warmińsko-mazurska
Kuchnia wielkopolska
Kuchnia zachodniopomorska
Kulinarna Stolica Polski
Domowa Restauracja
Delicious Magazine
Gęś
gęś
Polacy wysyłają za granicę, zamiast jeść. Szlachetne mięso zdrowsze od kurczaka
Karina Czernik
gęś
Zamiast pieczonego kurczaka i schabowych, serwuję na świąteczny obiad inne mięso. Goście wylizują talerze do czysta
Jakub Suliga
gęś
Kiedy podałam go na imieninach, goście wymietli wszystko z półmisków. Sklepowej wędliny nikt nie tknął
Ewa Malinowska
gęś
Gdy na obiad podaję udka, wszyscy się zachwycają. Nie wierzą, że nie są z kurczaka
Paulina Hermann
gęś
Moja ciocia nie gotuje rosołu na kurze. Używa innego mięsa i każdy się oblizuje
Marcin Michałowski
gęś
To mięso eksportujemy w tonach, a zjadamy w gramach. Jest zdrowsze od kurczaka
Jakub Suliga
gęś
Zapomniane mięso wraca do łask. Pasztet z niego jest prawdziwym rarytasem
Paulina Hermann
gęś
Upiekłam udka, ale nie z kurczaka. Teraz narzeczony prosi o nie raz w tygodniu
Paulina Hermann