Przepisy
Newsy
Porady
Inspiracje
Wideo
Domowa restauracja
Kulinarna Stolica Polski
Domowa Restauracja
Delicious Magazine
#Gęś
Gęś
gęś
Polacy wysyłają za granicę, zamiast jeść. Szlachetne mięso zdrowsze od kurczaka
Karina Czernik
gęś
Zamiast pieczonego kurczaka i schabowych, serwuję na świąteczny obiad inne mięso. Goście wylizują talerze do czysta
Jakub Suliga
gęś
Kiedy podałam go na imieninach, goście wymietli wszystko z półmisków. Sklepowej wędliny nikt nie tknął
Ewa Malinowska
gęś
Gdy na obiad podaję udka, wszyscy się zachwycają. Nie wierzą, że nie są z kurczaka
Paulina Hermann
gęś
Moja ciocia nie gotuje rosołu na kurze. Używa innego mięsa i każdy się oblizuje
Marcin Michałowski
gęś
To mięso eksportujemy w tonach, a zjadamy w gramach. Jest zdrowsze od kurczaka
Jakub Suliga
gęś
Zapomniane mięso wraca do łask. Pasztet z niego jest prawdziwym rarytasem
Paulina Hermann
gęś
Upiekłam udka, ale nie z kurczaka. Teraz narzeczony prosi o nie raz w tygodniu
Paulina Hermann