Przechowywanie żywności
przechowywanie żywnościWiele osób trzyma chleb w złym miejscu. Szybko czerstwieje i pokrywa się pleśnią
Dorota Gepert
przechowywanie żywnościOwoce w twojej kuchni momentalnie się psują? Technolożka żywności wyjaśniła, jak temu zapobiec
Jakub Suliga
przechowywanie żywnościTrzymasz pieczywo w chlebaku? W innym miejscu dłużej zachowa świeżość i nie spleśnieje
Jakub Suliga
przechowywanie żywnościZrób to, zanim włożysz wędlinę do lodówki. Inaczej szybko się zepsuje i będzie obślizgła
Karina Czernik
przechowywanie żywnościPolacy najczęściej trzymają jajka na drzwiach lodówki. To ogromny błąd
Adrianna Trusiuk
przechowywanie żywnościJeśli kupiłeś mięso w sklepie, masz tylko 30 minut. Nigdy nie pomijaj tej czynności
Karina Czernik
przechowywanie żywnościPszczelarz mówi, gdzie trzymać miód. Przez częsty błąd stanie się bezwartościowym słodzikiem
Jakub Suliga
przechowywanie żywnościTo najgorsze miejsce do przechowywania chleba. Piekarz wyjaśnia dlaczego
Karina Czernik
przechowywanie żywnościWzięła do ręki słoik z mąką i była przerażona. Zawartość dosłownie się ruszała
Marzena Pęcak
przechowywanie żywnościZauważyłeś na liściach sałaty różowe plamy? Ekspert wyjaśnia, co to oznacza
Jakub Suliga