Udka z kurczaka faszerowane pieczarkami i serem. Przepis na bazie prostych składników

udka z kurczaka z pieczarkami

Udka z kurczaka faszerowane pieczarkami i parmezanem to pyszny przepis na obiad dla całej rodziny. Pomysł na udka, jakich jeszcze nie jadłeś!

Udka z kurczaka faszerowane pieczarkami i serem – przepis

Faszerowane udka z kurczaka faszerowane pieczarkami i serem to prosty i tani przepis na nietypowy obiad. Pokażemy Ci, jak zabezpieczyć i nafaszerować udka, żeby grzybowe nadzienie pozostało w środku.

Tak przygotowane mięso możesz podać w towarzystwie ulubionej surówki, ziemniaków lub frytek. My jednak postawiliśmy na warzywny makaron. To świetna opcja, gdy chcesz w swojej diecie przemycić dodatkową porcję warzyw!

Jak zrobić udka z kurczaka faszerowane pieczarkami i serem? Przepis, składniki, wykonanie poniżej.

Warzywny makaron do dzisiejszego przepisu przygotowaliśmy w Zoodlerze marki Philips.

Zobacz także: Roladki schabowe na zoodlowanych ziemniakach


Komentarze

Komentarze do tego artykułu zostały wyłączone

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×