Categories PrzepisySłodkości

Deser na zimno “arbuz”

Deser na zimno “arbuz” to genialna kombinacja, która stanie się hitem tego lata. Po prostu nie ma innej opcji. Wystarczy, że raz spojrzysz na ten deser, a wszystko stanie się jasne 😉

Zobacz także: Tarta z rabarbarem i truskawkami

Deser na zimno "arbuz"2
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pyszności
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Deser na zimno "arbuz"
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Aby przygotować pierwszą warstwę połącz w blenderze kiwi i banany.
    Aby przygotować pierwszą warstwę połącz w blenderze kiwi i banany.
  2. Przelej mieszankę do szklanek. Następnie zrób kolejną warstwę z jogurtu greckiego.
    Przelej mieszankę do szklanek. Następnie zrób kolejną warstwę z jogurtu greckiego.
  3. Ponownie użyj blender. Tym razem połącz truskawki i cukier puder.
    Ponownie użyj blender. Tym razem połącz truskawki i cukier puder.
  4. Umieść mieszankę na wierzchu jogurtu greckiego.
    Umieść mieszankę na wierzchu jogurtu greckiego.
  5. I to wszystko. Smacznego!
    I to wszystko. Smacznego!
299335