Deser na zimno „arbuz”

Deser na zimno „arbuz” to genialna kombinacja, która stanie się hitem tego lata. Po prostu nie ma innej opcji. Wystarczy, że raz spojrzysz na ten deser, a wszystko stanie się jasne 😉

Zobacz także: Tarta z rabarbarem i truskawkami

Deser na zimno "arbuz"2
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Deser na zimno "arbuz"
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Aby przygotować pierwszą warstwę połącz w blenderze kiwi i banany.
    Aby przygotować pierwszą warstwę połącz w blenderze kiwi i banany.
  2. Przelej mieszankę do szklanek. Następnie zrób kolejną warstwę z jogurtu greckiego.
    Przelej mieszankę do szklanek. Następnie zrób kolejną warstwę z jogurtu greckiego.
  3. Ponownie użyj blender. Tym razem połącz truskawki i cukier puder.
    Ponownie użyj blender. Tym razem połącz truskawki i cukier puder.
  4. Umieść mieszankę na wierzchu jogurtu greckiego.
    Umieść mieszankę na wierzchu jogurtu greckiego.
  5. I to wszystko. Smacznego!
    I to wszystko. Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×