Ekspresowe kubki śniadaniowe

Nie wiesz co zrobić z resztkami z obiadu albo kolacji z poprzedniego dnia? Nie lubisz marnować jedzenia? Dzięki naszemu dzisiejszemu przepisowi, już raz na zawsze rozwiążesz ten problem ? Powodzenia!

Ekspresowe kubki śniadaniowe6
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Ekspresowe kubki śniadaniowe
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Na blaszce do pieczenia ułóż 6 foremek. Dwie z nich napełnij przy pomocy ugotowanych ziemniaków, śmietanki (2 łyżki), jajek (2 sztuki), boczku, szczypiorku, soli i pieprzu.
    Na blaszce do pieczenia ułóż 6 foremek. Dwie z nich napełnij przy pomocy ugotowanych ziemniaków, śmietanki (2 łyżki), jajek (2 sztuki), boczku, szczypiorku, soli i pieprzu.
  2. W kolejnych dwóch kubkach umieść pomidorki koktajlowe, śmietankę, jajka, szczypiorek, łososia, koperek, sok z cytryny oraz przyprawy.
    W kolejnych dwóch kubkach umieść pomidorki koktajlowe, śmietankę, jajka, szczypiorek, łososia, koperek, sok z cytryny oraz przyprawy.
  3. W pozostałych dwóch formach umieść śmietankę (4 łyżki stopniowo), szynkę parmeńską, ser emmental, przyprawy, jajka oraz szczypiorek.
    W pozostałych dwóch formach umieść śmietankę (4 łyżki stopniowo), szynkę parmeńską, ser emmental, przyprawy, jajka oraz szczypiorek.
  4. Wstaw do piekarnika na ok. 10 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
    Wstaw do piekarnika na ok. 10 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
  5. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×