Wirtualna Polska

Faszerowane grzyby na bogato

faszerowane grzyby na bogato

Uwielbiamy grzyby, dlatego często goszczą w naszej kuchni. Dziś postanowiliśmy podać je na bogato z pysznym farszem. Po prostu palce lizać!

Wirtualna Polska
Wirtualna Polska
Wirtualna Polska

Zobacz także: Zapiekanka z tostów francuskich na słono

 

Faszerowane grzyby na bogato7
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Faszerowane grzyby na bogato
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Cały proces rozpocznij od przygotowania mięsnego farszu. W tym celu połącz: mięso mielone, bułkę tartą, jajko, sól, pieprz i natkę pietruszki. Dokładnie wymieszaj.
    Cały proces rozpocznij od przygotowania mięsnego farszu. W tym celu połącz: mięso mielone, bułkę tartą, jajko, sól, pieprz i natkę pietruszki. Dokładnie wymieszaj.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  2. Oczyść grzyby.
    Oczyść grzyby.
  3. W każdym kapeluszu umieść mięsny farsz, ricottę, sos pomidorowy i mozzarellę.
    W każdym kapeluszu umieść mięsny farsz, ricottę, sos pomidorowy i mozzarellę.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  4. Gotowe grzyby umieść w formie do pieczenia. Następnie piecz je w piekarniku przez 30 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
    Gotowe grzyby umieść w formie do pieczenia. Następnie piecz je w piekarniku przez 30 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
  5. Smacznego!
    Smacznego!
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×