in ,

Kotleciki z tuńczyka

Kotleciki w zupełnie innym wydaniu? Dlaczego nie! My jak najbardziej jesteśmy na tak ❤️

Kotleciki z tuńczyka
Kotleciki z tuńczyka
8
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!

Składniki:

Porcje:
Wydruk przepisu

Sposób przygotowania:

  1. W misce połącz ze sobą: tuńczyka, mąkę migdałową, musztardę dijon oraz sos chili.
    W misce połącz ze sobą: tuńczyka, mąkę migdałową, musztardę dijon oraz sos chili.
  2. Jako kolejne składniki dodaj: szczypiorek, sok z cytryny i jajko. Dokładnie wymieszaj.
    Jako kolejne składniki dodaj: szczypiorek, sok z cytryny i jajko. Dokładnie wymieszaj.
  3. Uformuj małe kotleciki i smaż na patelni przez kilka minut.
    Uformuj małe kotleciki i smaż na patelni przez kilka minut.
  4. Przed podaniem możesz udekorować je przy pomocy musztardy i szczypiorku. Smacznego!
    Przed podaniem możesz udekorować je przy pomocy musztardy i szczypiorku. Smacznego!