in

Śniadaniowe wrapy

Nie wiemy jak Wy, ale my lubimy zaczynać dzień z pysznym śniadaniem. I właśnie taki przepis dziś dla Was przygotowaliśmy. Ślinka cieknie od samego patrzenia!

Śniadaniowe wrapy
Śniadaniowe wrapy
6
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!

Składniki:

Porcje:
Wydruk przepisu
Ciasto na naleśniki
Farsz
Sos

Sposób przygotowania:

  1. W misce połącz ze sobą jajka, mąkę, mleko (stopniowo), ekstrakt waniliowy oraz sól. Dokładnie wymieszaj.
    W misce połącz ze sobą jajka, mąkę, mleko (stopniowo), ekstrakt waniliowy oraz sól. Dokładnie wymieszaj.
  2. Gotowe ciasto przelej na rozgrzaną patelnię. Przygotowane naleśniki odstaw na bok. Na tej samej patelni podsmaż kawałki boczku.
    Gotowe ciasto przelej na rozgrzaną patelnię. Przygotowane naleśniki odstaw na bok. Na tej samej patelni podsmaż kawałki boczku.
  3. Teraz czas na przygotowanie jajecznicy. Połącz jajka z solą i pieprzem. Nie zapomnij również o serach.
    Teraz czas na przygotowanie jajecznicy. Połącz jajka z solą i pieprzem. Nie zapomnij również o serach.
  4. W miseczce połącz ze sobą musztardę francuską i sarepską oraz miód. Możesz dodać opcjonalnie wodę.
    W miseczce połącz ze sobą musztardę francuską i sarepską oraz miód. Możesz dodać opcjonalnie wodę.
  5. Teraz wystarczy połączyć ze sobą wszystkie elementy.
    Teraz wystarczy połączyć ze sobą wszystkie elementy.
  6. Smacznego!
    Smacznego!