Szparagi w cieście francuskim

szparagi w cieście francuskim

Tym razem mamy dla Ciebie zielone szparagi w cieście francuskim. Ta kombinacja pozwoli Ci stworzyć genialną szachownicę prosto z piekarnika.

Zobacz także: Zapiekanka ziemniaczana w postaci tarty

Szparagi w cieście francuskim4
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Szparagi w cieście francuskim
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Połowę ciasta francuskiego podziel na poziome pasy.
    Połowę ciasta francuskiego podziel na poziome pasy.
  2. Na drugiej połówce ułóż szynkę parmeńską i ser camembert.
    Na drugiej połówce ułóż szynkę parmeńską i ser camembert.
  3. Przy pomocy szparag stwórz plecionkę z poziomymi kawałkami ciasta.
    Przy pomocy szparag stwórz plecionkę z poziomymi kawałkami ciasta.
  4. Wstaw do piekarnika na 15-20 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).
    Wstaw do piekarnika na 15-20 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).
  5. Przed podaniem posyp parmezanem. Smacznego!
    Przed podaniem posyp parmezanem. Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×