Kategorie FitPrzepisy

Wegański chleb owsiany

Dziś pokażemy Ci jak przygotować wegański chleb owsiany w zaciszu własnego domu. My staliśmy się jego wielkimi miłośnikami i jesteśmy pewni, że z Tobą będzie podobnie 😉

Pracę nad przygotowaniem domowego chleba ułatwił nam robot kuchenny marki Philips.

Zobacz także: Schab z jabłkami i ziemniakami

Wegański chleb owsiany1
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Wegański chleb owsiany
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje szt.

Sposób przygotowania:

  1. Cały proces rozpocznij od podpieczenia na patelni orzechów włoskich.
    Cały proces rozpocznij od podpieczenia na patelni orzechów włoskich.
  2. Następnie przesyp je do robota kuchennego i dodaj: płatki owsiane, siemię lniane, sól oraz sodę oczyszczoną. Nie zapomnij również o wodzie i occie jabłkowym.
    Następnie przesyp je do robota kuchennego i dodaj: płatki owsiane, siemię lniane, sól oraz sodę oczyszczoną. Nie zapomnij również o wodzie i occie jabłkowym.
  3. Przełóż powstałą mieszankę do formy i wstaw do piekarnika na 60 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
    Przełóż powstałą mieszankę do formy i wstaw do piekarnika na 60 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
  4. Smacznego!
    Smacznego!
Wegański chleb owsiany
298404