in

Zapiekanka naleśnikowa

W ostatnim czasie właśnie ta zapiekanka stała się naszą ulubioną potrawą 😉 Mega prosta, smaczna i fajnie się prezentuje.

Zapiekanka naleśnikowa
Zapiekanka naleśnikowa
3
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!

Składniki:

Porcje:
Wydruk przepisu

Sposób przygotowania:

  1. Przygotuj naleśniki. Umieść na każdym elemencie szynkę i łyżkę śmietany.
    Przygotuj naleśniki. Umieść na każdym elemencie szynkę i łyżkę śmietany.
  2. Dodaj sól, pieprz, pietruszkę oraz mozzarellę.
    Dodaj sól, pieprz, pietruszkę oraz mozzarellę.
  3. Zwiń w rulon.
    Zwiń w rulon.
  4. Następnie umieść naleśniki w formie do pieczenia. Po czym umieść w niej rulony i przełóż jeszcze jednym naleśnikiem. Wstaw do piekarnika na 20 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
    Następnie umieść naleśniki w formie do pieczenia. Po czym umieść w niej rulony i przełóż jeszcze jednym naleśnikiem. Wstaw do piekarnika na 20 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
  5. Smacznego!
    Smacznego!

Co myślisz?