in

Zimowe choinki

Błyskawiczna przekąska na słodko w uroczej odsłonie bożonarodzeniowej. Po prostu idealne połączenie!

Zimowe choinki
Zimowe choinki
4
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!

Składniki:

Porcje:
Wydruk przepisu

Sposób przygotowania:

  1. W misce połącz miękkie masło, nutellę i masło orzechowe.
    W misce połącz miękkie masło, nutellę i masło orzechowe.
  2. Dodaj również cukier puder i zagnieć na ciasto.
    Dodaj również cukier puder i zagnieć na ciasto.
  3. Na środku talerza ustaw paluszka. Wokół niego, z powstałej mieszanki, uformuj podstawę choinki.
    Na środku talerza ustaw paluszka. Wokół niego, z powstałej mieszanki, uformuj podstawę choinki.
  4. Następnie przy pomocy płatków czekoladowych dokończ swoje dzieło. Nie zapomnij również o dodaniu na samym końcu cukru pudru. Smacznego!
    Następnie przy pomocy płatków czekoladowych dokończ swoje dzieło. Nie zapomnij również o dodaniu na samym końcu cukru pudru. Smacznego!